Becali e contrazis de Guvernul României: „Bazaconie!”

Articol de GSP – Publicat marti, 22 februarie 2022 22:43 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 23:07

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat recent că atacantul Claudiu Keșeru nu mai poate juca la un nivel înalt pentru că s-a vaccinat. În replică, platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 îl contrazice pe finanțatorul roș-albaștrilor.

„RO Vaccinare”, pagina oficială de Facebook a platformei subordonate Guvernului României, a ținut să reacționeze după afirmațiile fără bază științifică spuse de Becali la televizor.

Cornel Dinu, reacție dură după oferta lui Becali pentru Omrani: „Se fură organizat”

„Vaccinul nu afectează jucătorii de fotbal”

Jucătorilor de fotbal vaccinați NU le scade puterea după vaccinarea împotriva COVID-19! Din punct de vedere medical și științific, nu sunt studii care să susțină o bazaconie precum cea promovată recent pe conturile de Facebook din România. 

Vaccinarea împotriva COVID-19 nu influențează performanțele jucătorilor de fotbal. În schimb, sunt suficiente studii care demonstrează că trecerea prin infecția cu SARS CoV-2 lasă sechele pe termen lung (Long COVID), iar acestea pot influența performanțele sportivilor. Concluzia este simplă: să rămânem sănătoși, să ne bucurăm de fotbal, uitându-ne la cei care au încredere în știință și în medicină. Vă rugăm să vă informați DOAR din surse credibile, oficiale!”, a comunicat oficial platforma naționale de informare cu privire la vaccinare.

Guardiola și Klopp promovează vaccinarea

RO Vaccinare a oferit și exemple din fotbalul internațional, de la cel mai înalt nivel.

  • „Dovada sportivă: 4 echipe din Premier League sunt în optimile Champions League, unde România, din păcate, nu are nicio echipă. Așa cum vă prezentam și în 21 decembrie 2021, 77% dintre jucătorii din Premier League erau vaccinați cu schemă completă împotriva COVID-19, iar 84% erau vaccinați cu prima doză. Din aceeași ligă, două echipe erau vaccinate 100% cu schemă completă”
  • „De menționat faptul că două echipe, Manchester City și Liverpool, au câștigat prima manșă a optimilor Champions League cu 5-0, respectiv 2-0”
  • „Pep Guardiola și-a pierdut mama din cauza COVID-19 și a spus că «singura soluție» pentru jucători a fost să ia în considerare vaccinarea. «Când toți oamenii de știință, toți medicii, toți marii specialiști în medicină spun că singura soluție de eradicare sau de a ajuta să trecem peste acești doi ani de situație pandemică este vaccinarea, cred că ar trebui să ia în considerare acest lucru»
  • „Jürgen Klopp, managerul echipei Liverpool, a lansat un apel pentru toată lumea să se vaccineze cu doza booster și i-a îndemnat pe sceptici să asculte de sfaturile experților: «Nu îmi voi cere scuze pentru opinia pe care o am asupra vaccinării, indiferent cât de nepopular m-ar face în anumite părți ale societății. Dacă întâlnesc prieteni sau oameni din viața mea din afara fotbalului, la care țin și îmi spun că nu s-au vaccinat, fac tot posibilul să îi încurajez să asculte de experți. Niciodată nu este despre: ascultă-mă – ci este întotdeauna despre: ascultă-i pe cei care știu. Ignoră-i pe cei care pretind că știu. Ignora minciunile si dezinformarea. Ascultă oamenii care știu cel mai bine. Dacă faci asta, ajungi să îți dorești vaccinul și rapelul»”
  • „Bundesliga, prima ligă de fotbal din Germania, și Seria A, prima ligă de fotbal din Italia, au transmis că în rândul jucătorilor înregistrați în ligile lor, procentul jucătorilor vaccinați cu schemă completă era de 94% în Germania, respectiv 98% în Italia”

‼️⚽️ Jucătorilor de fotbal vaccinați NU le scade puterea după vaccinarea împotriva COVID-19!
🔝 Dovada sportivă: 4…

Posted by RO Vaccinare on Tuesday, February 22, 2022

Ce a declarat Gigi Becali:

O să râdeți, dar s-ar putea să am dreptate. Celor vaccinați le scade puterea. Asta e ceva științific. Nu ați văzut și la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Dormeau pe teren. Tuturor vaccinaților le scade puterea! La toți. Văd și la ai mei, la cei vaccinați. Pe unii nu-i afectează, dar pe cei care sunt mai în vârstă… N-ai văzut la Deac? Nu mai e ăla de era, când era vijelie. Nu mai e vijelie

GSP a scris recent despre o strategie controversată a lui Gigi Becali: șase fotbaliști din lotul lui Toni Petrea care au primit serul anti-Covid la finalul anului trecut au avut și au de suferit: de la Budescu, dat afară, și până la Keșeru, Miron și Ovidiu Popescu, trași pe linie moartă la FCSB.

Analiză la GSP Live despre lupta la titlu din Liga 1: „Jucătorii FCSB-ului joacă pentru ei”

Așa s-a „rupt” lupta la titlu, între CFR și FCSB! + Șochează randamentul umilitor bifat de Universitatea Craiova


Noul favorit al lui Becali, criticat în direct: „Nu mă dă pe spate, nu știu dacă e ce a căutat patronul”


Playtech: BOMBĂ! Donald Trump, reacție ȘOCANTĂ despre Putin. Ce a anunțat fostul președinte american

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Devils internship in Qatar: it will be no thumbnail

Devils internship in Qatar: it will be no

Les matchs qui sont proposés aux Belges ne correspondent pas à ce que veut Roberto Martinez. Sauf nouveau retournement de situation, le camp d'entraînement aura lieu à Tubize. Les Belges joueraient un match en Belgique et un dans un pays voisin. Le principe reste le même: seuls les internationaux avec moins de 50 capes seront…
Read More
How does a car radiate in 2022?  Necessary documents and procedures thumbnail

How does a car radiate in 2022? Necessary documents and procedures

În 2022, procedura prin care se radiază un autoturism este foarte simplă dacă proprietarul are toate actele și urmează întocmai toți pașii. Scoaterea din circulație a unui autovehicul se poate face fie la cererea persoanei care îl deține, fie prin decizie judecătorească. Există mai multe situații în care automobilul poate fi radiat. Ce este radierea…
Read More
A new concept and new coaching teams are shaping the sporting future of the youth handball national teams thumbnail

A new concept and new coaching teams are shaping the sporting future of the youth handball national teams

© Sportreport Der Österreichische Handballbund hat die Struktur der männlichen Nachwuchsnationalteams neu gestaltet und ausgerichtet. Ab sofort ist Michael Draca stets für den ältesten Jahrgang, das Junioren-Nationalteam, zuständig. Lukas Musalek übernimmt das Jugend-Nationalteam Jahrgang 2004 und Sandra Zapletal wurde bereits vergangene Woche als neue Jugend-Nationalteamtrainerin Jahrgang 2006 präsentiert. Ziel der Neubesetzungen der Nachwuchsnationalteamtrainer ist die…
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Subscription Form

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share