Beroemdste aandelenbeurs stapt in crypto’s

Auteur: , gepost om Reageer

Beroemdste aandelenbeurs stapt in crypto’s!

De New York Stock Exchange durft het aan en stapt in de crypto’s. Dit doen ze op een verrassende manier.

De meest bekende aandelenbeurs is die natuurlijk van New York. De beurs zet nu de eerste stappen door een handelsmerk in te dienen voor het aanbieden van handelsdiensten in de metaverse.

Aandelenbeurs stapt in crypto’s

De New York Stock Exchange (NYSE) heeft een handelsmerkaanvraag geregistreerd om digitale valuta en NFT-handelsdiensten in de metaverse te verkopen. Op 10 februari is de aanvraag ingediend en het is de eerste serieuze stap van het bedrijf in het concept van de metaverse. De organisatie kan in de toekomst concurreren met andere beurzen en gevestigde NFT-marktplaatsen.

De NYSE is een van de eerste beurzen die deze stapt zet. Daarmee gaat het anticiperen op de opkomst van virtuele werelden en de zakelijke kansen die daarmee gepaard gaan. Het bedrijf diende de aanvraag in om handelsdiensten aan te bieden met behulp van augmented en virtual reality-tools. Wat betekent dat de NYSE mogelijk overweegt een op metaverse gebaseerd handelsplatform te openen.

Het gaat gebeuren

Hierdoor zou NYSE een directe concurrent worden van andere reeds gevestigde markten zoals Opensea en Rarible. Volgens Michael Kondoudis, merkenadvocaat, is dit een bewijs van het belang van de metaverse als onderdeel van het businessmodel van de financiële instelling. Hij beweerde: Deze indiening is de laatste bevestiging dat de metaverse echt is en dat bedrijven dienovereenkomstig moeten plannen. Bedrijven hoeven zich niet langer af te vragen of het gaat gebeuren. Het is alleen een kwestie van wanneer.

Bedrijven zijn dus overtuigd van de noodzaak om erin te stappen en willen de eerste zijn in hun markt. De NYSE maakt gebruik van een proactieve, vooruitstrevende benadering om ervoor te zorgen dat het de leidende financiële beurs in de metaverse is.

Lees Interacties

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Twitch Adds a Phone Verification Option to Fight Bot Attacks thumbnail

Twitch Adds a Phone Verification Option to Fight Bot Attacks

Amid a rise in harassment campaigns carried out by automated bots, companies like Twitch are resorting to a more targeted approach—less “ban hammer,” and more like a bunch of little ban daggers.Twitch is introducing a new tool that the company believes will mitigate bot attacks wreaking havoc in chatrooms on the video game streaming site.…
Read More
Bauhutte MSG-O1H-BK state-of-the-art hand massager  Relieve fatigue for gamers thumbnail

Bauhutte MSG-O1H-BK state-of-the-art hand massager Relieve fatigue for gamers

บริษัทสัญชาติญี่ปุ่น Bauhutte ได้ออกแบบและสร้างเครื่องนวดมือ MSG-O1H-BK เพื่อบรรเทาความเมื่อยล้าให้กับเกมเมอร์หลังจากเล่นเกมต่อเนื่องเป็นเวลานานเมื่อเล่นเกมต่อเนื่องเป็นเวลานาน เหล่านักกีฬา E-Sports และเกมเมอร์ก็มักจะเป็นตะคริว รวมไปถึงปัญหาอื่นๆ ที่ส่งผลต่อมือของพวกเขาได้ นั่นทำให้ Bauhutte บริษัทญี่ปุ่นผุดไอเดียเจ๋งในการสร้างเครื่องนวดมือสำหรับเกมเมอร์โดยเฉพาะเครื่องนวดมือ MSG-O1H-BK จะสามารถนวดมือได้ทั้งสองข้าง และมีถุงลมนิรภัย 15 ชั้นสำหรับใช้ในการนวดแต่ละนิ้วด้วย โดยกลไกการทำงานของเครื่องนี้ก็คล้ายกับ Shiatsu Hand Massager นั่นเองโหมดการทำงานของเครื่องนวดมือนี้มีให้เลือกใช้ทั้งแบบให้นวดทั้งมือ หรือจะเน้นที่การนวดยืดนิ้วเพียงอย่างเดียวก็ได้ นอกจากนี้ตัวอุปกรณ์ยังมาพร้อมฟีเจอร์เสริมคือเครื่องอุ่นมือ และยังมีการตั้งค่าหลายระดับสำหรับการนวดมือด้วยสำหรับการนวดนิ้วหัวแม่มือ คุณจะต้องเลื่อนมือไปด้านข้าง โดยเจ้าเครื่องนวดจะสามารถหยุดการทำงานได้โดยอัตโนมัติหลังจากใช้นวดต่อเนื่องเวลา 10 นาทีแบบไม่หยุดพักน่าเสียดายที่ตอนนี้เครื่องนวดมือของ Bauhutte มีจำหน่ายเฉพาะในประเทศญี่ปุ่นด้วยราคาประมาณ 150 ดอลลาร์สหรัฐฯ (4,990 บาท) แต่ถ้าหากเจ้าเครื่องนวดมือนี้ประสบความสำเร็จ อาจทำให้บริษัทคิดวางจำหน่ายผลิตภัณฑ์ในตลาดอื่นๆ ในอนาคตที่มา gizmochinaBauhutte Japan MSG-O1H-BK Purpose-built Hand Massager for gamers
Read More
Countless Competitors Are Catching Up on Bitcoin thumbnail

Countless Competitors Are Catching Up on Bitcoin

Auteur: Onno, gepost 7 januari 2022 om 09:43 – Reageer Andere concurrenten lopen hard in op de meest populaire digitale munt Bitcoin. Bitcoin is de meest bekende en meest waardevolle digitale munt ter wereld. Toch verliest het momenteel waarde, terwijl andere munten stijgen. De dominantie van Bitcoin is met 37% gedaald tot het laagste niveau…
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share