Cum se simte Cristina Joia de la ‘Visuri la cheie’ la un an de când a fost agresată. Ce probleme are vedeta Pro TV EXCLUSIV

Ziua de 7 noiembrie 2020 nu va fi niciodată uitată de Cristina Joia, arhitectul de la „Visuri la cheie”, însă nu își va mai aminti de acel episod cu spaimă și cu indignare. Asta datorită familiei și prietenilor, dar și a medicilor specialiști care au ajutat-o să redevină vechea Cristina. Arhitectul nu a avut nevoie doar de consiliere psihologică, ci și de intervenții estetice pentru a-și acoperi cicatricile rămase după ce a fost lovită cu un obiect ascuțit într-un supermarket.

Ce mai face Cristina Joia de la Visuri la Cheie

Abia acum, după un an și câteva luni, Cristina se poate uita în oglindă fără să mai vadă cicatricile pe care i le-a făcut femeia care a fost deranjată de faptul că arhitectul „și-a permis” să ajute o femeie cu un copil în cărucior să treacă de mașina ei și la final să îi ridice un ștergător.

„S-a împlinit un an de când am trecut prin a doua operație la nas și vreau să mulțumesc domnului doctor Dragoș Zamfirescu pentru modul în care mi-a dat încredere că o să fiu bine din nou, pentru faptul că arăt mai mult decât decent și  cicatricea este acum doar o linie, respir foarte bine.

Operația a fost foarte complicată. După prima operație de urgență, am mai trecut printr-o operație care a durat 5 ore și ceva, pentru că a fost reconstrucție nazală”, ne-a declarat Cristina Joia.

Și-a învățat lecția

Pe lângă nopțile nedormite din princina coșmarurilor și a imaginilor care îi tot reveneau în minte, Cristina Joia mărturisește că și-a învățat lecția și că în momentul de față face terapie cu un specialist pentru a înțelege mai bine cum a ajuns tocmai ea în această situație.

„O să-mi fac timp să reiau terapia pentru că ceva din energia mea poate a atras tipul acesta de comportament.

Poate lecția mea nu e să-mi văd de drum când cineva are nevoie de ajutor, așa cum au făcut-o oamenii din magazin, dar să mă focusez doar pe ajutor nu și pe spiritul justițiar de salvator pentru că nu poți impune cu forța un exemplu”, ne-a mai  mărturisit arhitectul de la „Visuri la cheie”.

Familia a suferit cel mai mult

Un astfel de incident nu are impact doar asupra celui care cade drept victimă, ci afectează în egală măsură atât familia, cât și pe cei apropiați.

Ce poate puțină lume știe este că, imediat după agresiune, fiul Cristinei, în vârstă de 11 ani, s-a speriat foarte tare și a avut nevoie de timp să înțeleagă de ce mama lui a ajuns în situația asta.

Însă, cel mai afectat a fost tatăl arhitectului care a aflat de incident de la televizor, în momentul în care și-a văzut copilul plin de sânge pe toate canelele.

Atunci, bărbatului i s-a făcut rău și a avut, la rândul lui, nevoie de îngrijiri medicale.

Agresoarea nu i-a cerut scuze nici în ziua de azi

Deși cazul a fost mediatizat luni întregi, iar oamenii au fost indignați după ce au văzut filmarea din supermarket, cea care a bătut-o pe Cristina Joia a primit doar un an și trei luni de închisoare, dar cu suspendare.

Curtea de Apel a decis să o oblige să presteze muncă în folosul comunității, dar și să achite victimei daune morale și materiale.

Arhitectul de la „Visuri la cheie” nu a așteptat nici cei 10.000 de euro, daune morale, nici cheltuielile pentru costul intervențiilor chirurgicale, ci a sperat ca într-un final agresoarea să regrete incidentul și să încerce să-și ceară scuze.

Nu s-a întâmplat acest lucru, ba mai mult, Cristina a ajuns chiar la concluzia că femeia nu a avut nici cea mai mică remușcare.

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
NRK's ​​drama director ends thumbnail

NRK's ​​drama director ends

Saken blir oppdatert.Ivar Køhn har vært dramasjef i NRK siden 2013. Nå går han videre til en stilling som administrerende direktør i Rubicon TV, som eies av Banijay Nordic. - Jeg har hatt åtte flotte år med en dyktig og engasjert gjeng i NRKs dramaavdeling som har bygget opp en strålende portefølje av profilerte serier. Jeg…
Read More
How to Make Money Playing Video Games thumbnail

How to Make Money Playing Video Games

What was once a relaxing activity in the world of gaming has evolved into a growing industry that offers individuals the chance to turn their passion into money. Here are five fascinating methods to earn money playing video games if you’re a serious gamer trying to capitalize on your abilities and dedication: Competitive gaming and
Read More
Nokia's T20 tablet is coming to the US for $250 thumbnail

Nokia’s T20 tablet is coming to the US for $250

The Nokia T20 Android tablet.  Image: Nokia Tablets are having a moment thanks to the pandemic. In fact, the tablet market has been growing for the first time since 2014. And with more people working from home or staying home more often, the use of tablets for work and play is something Nokia expects to continue…
Read More
Apple iPhone 13 Pro Max review thumbnail

Apple iPhone 13 Pro Max review

Introduction Not just the best iPhone ever, but also the one with the 'biggest camera update ever' - that would be this year's iPhone 13 Pro, which we have here in Max size. Joining those larger and better cameras, we have a high refresh rate display, more battery, the mandatory chipset upgrade - the 13…
Read More
Xiaomi Automobile Tongzhou Base Enters the Final Stage of Production thumbnail

Xiaomi Automobile Tongzhou Base Enters the Final Stage of Production

Skip to content On September 12th, it was reported that Xiaomi’s automobile production base in Tongzhou had entered the final stage of production debugging. Lei Jun, Chairman of Xiaomi, recently led the senior management of Xiaomi Automobile to complete summer road tests in Xinjiang, aiming to enter mass production as soon as possible after obtaining
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Subscription Form

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share