Bigster

În urmă cu un an, mai precis la mijloc de lună ianuarie 2021 cei de la DACIA prezentau conceptul Bigster. Aveam de-a face cu un SUV cu design robust, vibe cyberpunk și un logo nou pentru brandul autohton. Acum la un an distanță conceptul de față apare fotografiat pe străzile din Praga.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Până acum am văzut acest vehicul doar în imagini oficiale, iar acum admirăm SUV-ul în realitate. Aflăm că SUV-ul a ajuns recent în Praga pentru a fi prezentat jurnaliștilor și dealerilor. Cu toate acestea, participanții nu au avut permisiunea de a fotografia modelul prezentat la fața locului.

Bigster

Scurgeri au existat totuși, precum fotografia de față realizată de către un trecător norocos. Acesta a fost pe fază fix când conceptul Bigster a fost descoperit. Imediat după mașina a fost acoperită și singurul material îl avem integrat în acest articol. Mașina arată fix precum în imaginile oficiale, având un design robust, multe linii ascuțite și jante mari. Botul este impunător și vedem logo-ul DACIA cel nou, cât și inscripția brandului pe lateral.

Această prezentare pentru presă ne poate da de înțeles că Bigster ar putea primi o versiune de serie. Noul SUV ar urma să fie plasat peste Duster în ierarhia brandului Dacia, fiind un vehicul flagship. Are lungime de 4.6 metri și poate fi configurat în variante cu până la 7 locuri.

Până când acest model va debuta comercial, avem ca noutate Dacia Jogger care a început a fi vândută local. Are 7 locuri și pornește de la 13.990 euro.