DIGI Romania: Masura Anuntata, este GRATIS pentru Milioane de Clienti

DIGI Romania Masura Anuntata GRATIS Milioane Clienti

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o masura importanta pe care a decis sa o puna in aplicare pentru clientii sai din toata tara, una despre care ar trebui sa stii pentru ca ne aduce si ceva gratuit acum. DIGI Romania a decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a profita de serviciile sale de televiziune pentru a vedea Jocurile Olimpice de la Beijing 2022, insa nu oricum, ci inclusiv in format 4K prin intermediul Eurosport 4K, care face parte din grila sa de programe.

DIGI Romania ii anunta pe clientii din toata tara despre faptul ca le ofera o luna de gratuitate pentru extraoptiunea care le permite sa urmareasca doua posturi de televiziune care transmit in format 4K. DUpa cum prea bine stiti deja unii dintre voi, DIGI Romania ne permite sa activam, la pretul de 5 LEI pe luna, o extraopitune care ne permite sa vedem doua posturi de televiziune care transmit in format 4K, ele fiind DIGI 4K si Eurosport 4K, costul fiind unul redus.

DIGI Romania ne spune ca Eurosport 4K transmite in format 4K Jocurile Olimpice de la Beijing 2022, astfel ca putem sa vedem la calitate ridicata tot ceea ce se intampla acolo, iar asta nu e ceva tocmi de trecut cu vederea. Luna de gratuitate pe care DIGI Romania o ofera se acorda doar daca vom pastra extraoptiunea timp de 2 ani de zile dupa activare, deci este foarte important sa aveti in vedere inclusiv acest lucru daca veti decide sa o activati pentru contul vostru.

DIGI Romania ofera aceasta extraoptiune exclusiv pentru clientii care au deja un abonament de televiziune de la companie, deci daca aveti servicii de televiziune de la alta companie, dar internet de la RCS & RDS, nu o veti putea activa.

Daca sunteti totusi interesati sa o activati, DIGI Romania ne permite sa facem acest lucru direct de pe website-ul sau in doar cateva minute, fara a fi nevoie sa mergem in vreuna dintre agentiile sale pentru a cere activarea ei.

DIGI Romania are aceasta promotie speciala disponibila doar pana in data de 20 februarie, asa ca nu aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a profita de tot ceea ce este disponibil pentru noi.

DIGI Romania Masura Anuntata GRATIS Milioane Clienti Jocurile Olimpice Beijing 2022

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Coinbase eliminates transactions fees for its crypto debit card thumbnail

Coinbase eliminates transactions fees for its crypto debit card

Home News Computing (Image credit: Coinbase) Coinbase has announced that it has removed transaction fees for its Coinbase Card (opens in new tab) to allow customers to more easily spend their cryptocurrencies (opens in new tab).The popular cryptocurrency exchange (opens in new tab) is reimagining the crypto spending and earning experience by removing transaction fees…
Read More
Samsung Galaxy S22 Ultra Unboxing: Δεν έχει αντίπαλο! thumbnail

Samsung Galaxy S22 Ultra Unboxing: Δεν έχει αντίπαλο!

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, το Galaxy S22 Ultra είναι στην ουσία το Galaxy Note, εμπλουτισμένο με ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά. Διαθέτει τη γραφίδα S Pen, μπαταρία μεγάλης διάρκειας, εκπληκτική απόδοση και αντοχή, με το πρόσθετο πλεονέκτημα της κάμερας επαγγελματικών προδιαγραφών των συσκευών της σειράς Galaxy S. Δεν θα ήταν υπερβολή να θεωρήσουμε ότι η…
Read More

What If Episode 9’s Credits Scene Explained: Captain Carter’s Endgame Ending

Warning: Contains SPOILERS for Marvel's What if...? episode 9. Marvel’s What If…? season 1 has come to an end, and the season finale ends with a curious post-credits scene that twists Captain America’s Avengers: Endgame ending for Captain Carter. The animated MCU has been primarily composed of isolated one-off stories set in different realities of the Marvel multiverse, but…
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Subscription Form

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share