Elena Udrea a dat frâu liber sentimentelor: “Sensibil, discret, tandru”

Elena Udrea a postat un mesaj emoționant pentru partenerului ei, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. 

article img

Elena Udrea, 48 de ani, este cu siguranță un personaj controversat care a activat pe scena politică, dar care a avut parte și de multe momente dificile ce i-au creat probleme cu legea.

Viața Elenei Udrea a fost una cu adevărat palpitantă. După ce a fost bănuită că ar fi fost amanta președintelui Băsescu, ea a avut mari probleme cu legea, situație din care fosta politiciană a scăpat ca prin urechile acului, evitând ani buni de închisoare. 

Elena Udrea era cât pe ce să ajungă în spatele gratiilor însă magistrații au decis să o lase în libertate, în momentul în care politiciana a descoperit că este gravidă.

stanga

dreapta

Politiciana anunța în urmă cu doi ani că se află în Costa Rica și că este însărcinată cu gemeni, însă Elena Udrea dat naștere unui singur copil, o fetiță pe nume Eva Maria. Tatăl copiilor era un bărbat mai tânăr decât ea cu care are o relație până în ziua de azi. 

“La multi ani, iubitul meu!

Sa ramai asa cum esti, mereu pozitiv, de incredere, sensibil, discret, tandru, familist, plin de dragoste, un partener, un iubit si un tata minunat!

Sa ai o viata frumoasa, asa cum meriti!

P.S. Si sa ramai mereu tanar, chiar daca azi ai implinit jumatate din 70 de ani!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a avut mari probleme cu legea

Elena Udrea a fost citată de ANAF în 2018. La vreme aceea, inspectorii declarau că în conturile Elenei Udrea existau sume de bani, pe care aceasta nu le putea justifica. Politiciana a considerat că o astfel de acuzație o nedreptățește grav, astfel că în 2020 ea a dat în judecată Direcția Generală Control Venituri Persoane Fizice din cadrul ANAF. 

Se pare că Elena Udrea nu prea a avut noroc în a-și reabilitatea numele în fața legii, întrucât la 14 ianuarie 2022, magistrații au anulat cererea de trimitere în judecată a ANAF, pe motiv că au existat vicii de formă. 

Elena Udrea a devenit cunoscută ca parlamentar, lider de partid și apoi ca ministru în timpul președinției lui Traian Băsescu. Udrea a fost nevoită să se retragă din politică din cauza mai multor acuzații printre care, luare de mită, spălare a banilor și trafic de influență. 

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
New animal welfare milk labeling introduced by German retailers thumbnail

New animal welfare milk labeling introduced by German retailers

ALDI recently announced that, by 2030 at the latest, ALDI Nord and ALDI SÜD will only offer milk from the more animal welfare-friendly husbandry levels 3 and 4 of the Haltungsform scheme.The move follows that of EDEKA, which includes the Netto supermarket chain, which announced a similar move a week ago. REWE made an announcement…
Read More
RIGHT NOW: Mark Lorentzon has been found dead in a river thumbnail

RIGHT NOW: Mark Lorentzon has been found dead in a river

GöteborgPublicerad 6 okt 2021 kl 09.33, uppdaterad kl 17.42Den misstänkte bombmannen Mark Lorentzon har hittats död i Göta älv i Göteborg.Lorentzon var misstänkt för att ha orsakat explosionen i ett lägenhetshus på Övre Husargatan i Göteborg.Nu fortsätter utredningen.– Han har varit häktad på sannolika skäl, det innebär inte att det är klart att det är…
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Subscription Form

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share