Horoscop zilnic 18 februarie 2022. Peștii au parte de intrarea Soarelui în zodia lor

Horoscopul zilei de 18 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești se bucură de ingresul Soarelui în zodia lor.

Soarele va intra astăzi în zodia Pești, pe care o va lumina cu razele sale timp de aproximativ o lună. În acest răstimp ne va stimula sensibilitatea, empatia, visarea și planul emoțional. Ne vom reîntoare privirea către credință și spiritualitate și ne vom preocupa de vindecarea interioară. Devenim mai îngăduitori și iertători. În plus, în această perioadă, mai exact pe 5 martie, va forma o conjuncție cu Jupiter din zodia Pești. În traducere, vom trăi cea mai fericită zi a anului 2022.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii au ocazia să se vindece de trecut, mai ales să depășească o suferință sentimentală. Este o perioadă în care pot crește spiritual și se pot ocupa inclusiv de vindecarea fizică. Pot fi mai introspecți, mai contemplativi, mai sensibili și mai empatici.

Horoscop Taur

Taurii își vor reactiva viața socială, vor ieși mai mult cu prietenii și se vor bucura de aprecieri și popularitate, în anturaj sau în mediul online. Trebuie să aibă grijă la tendința de a idealiza anumite persoane sau proiecte în care sunt implicați.

Horoscop Gemeni

Gemenii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul carierei, aspect care le poate aduce șanse de afirmare și de creștere a vizibilității. Își pot îmbunătăți imaginea și pot face pași către atingerea unui ideal mult visat. Totodată, pot veni și responsabilități profesionale mai mari.

Horoscop Rac

Racilor li se luminează o serie de credințe și principii de viață și pot face progrese remarcabile pe calea evoluției spirituale. Vor dori să cunoască, să exploreze, să călătorească și chiar să învețe lucruri noi, să se înscrie la un curs, de exemplu.

Horoscop Leu

Leii se vor preocupa în perioada care urmează de stabilizarea veniturilor comune cu partenerul. În alte cazuri poate fi vorba de partaje. Pot face investiții bune, dar pot exista și pierderi dacă se iluzionează prea mult. Senzația că depind de partener va fi mai mare și pot apărea lupte de putere în cuplu.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot profita de acest tranzit al Soarelui prin Pești pentru a lucra la îmbunătățirea relației cu partenerul. Cei singuri au șanse și mai mari să înceapă noi relații, iar din punct de vedere profesional pot să apară noi contracte, noi oferte de colaborare.

Horoscop Balanță

Balanțele au mai multă energie în activitățile întreprinse și pot face progrese la locul de muncă, grație productivității crescute. Totuși, trebuie să aibă grijă să nu se suprasolicite. Este o perioadă foarte bună să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop Scorpion

Scorpionii deschid ușa unei etape creative și foarte plăcute în plan afectiv. Fie se îndrăgostesc și încep o nouă poveste de iubire, fie redescoperă bucuria de a trăi grație unui hobby sau grație faptului că devin părinți. Cei care au copii se pot bucura de reușitele acestora.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au șansa de a face progrese în viața personală, în contexte care vizează casa și familia. Dorința de a-și construi un cămin poate încolți în sufletul lor, iar unii nativi se pot bucura de creșterea familiei. Pe de altă parte, pot reașterne armonia în relațiile cu cei dragi și pot ierta mai ușor.

Horoscop Capricorn

Capricornilor, tranzitul Soarelui le va potența abilitățile de comunicare. Pot avea idei bune, pot găsi soluții la problemele cu care se confruntă și pot negocia în favoarea lor, însă pot avea și tendința de a lăsa prea mult de la ei. Intuiția îi poate ajuta să-și dea seama de interesele interlocutorilor. Se pot remarca printr-un discurs sau la un examen.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au ocazia pe durata acestui tranzit să vadă mai clar cât câștigă și cât cheltuie. Pot să piardă bani printre degete sau pot să exagereze cu cumpărăturile, mai ales pentru alții. Totuși, partea cu plus este că vin șanse de suplimentare a veniturilor.

Horoscop Pești

Peștii se bucură din plin de intrarea Soarelui în zodia lor. Își vor recăpăta mare parte din energie, din entuziasm și optimism și pot lucra la evoluția personală. Totodată, își recapătă încrederea în ei și își îmbunătățesc imaginea și starea de sănătate.

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Mayim Bialik recalls fallout with Neil Patrick Harris thumbnail

Mayim Bialik recalls fallout with Neil Patrick Harris

Mayim Bialik has opened up about a fallout she once had with pal Neil Patrick Harris.The Big Bang Theory star spoke about the fight during an appearance on The Late Late Show with James Corden, revealing the incident happened in the early 1990s, when the actress was a teenager. Mayim and her partner went to…
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Subscription Form

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share