Kristijan ponovo opleo po Ražnatovićki: „Arkan je sabotirao Karleušu, da bi probio Cecu!“

Kristijan Golubović, svedok mnogih događaja koji su se desili devedesetih godina prošlog veka, nedavno je opleo po Ceci Ražnatović, tvrdeći da se njen sadašnji način života ne bi dopao Arkanu.

Međutim, žestoki momak se tu nije zaustavio, te je svesrdno podržao Željkovu decu u potraživanju očeve imovine.

Kristijan Golubović

PROČITAJTE: Kristijan Golubović žestoko isprozivao Cecu: Ona dovodi frajere u kuću, a Arkan je gleda s onog sveta i negoduje!

Hvala Bogu da su se napokon dozvali pameti i da traže ono što je njihovo! Ja poznajem genezu celog nasledstvo u Ljutice Bogdana, sve kako je krenulo od Natalije i Arkana. To je bila njena kuća od 87 kvadrata, pa se to Arkanovim moćima širilo. Siguran sam bar 50 posto pripada deci, četvoro koje je rodila Natalija, koja se vukljala po Grčkoj, pošto je Arkan rekao da ne može ona da živi tu jer ima novu devojku. Ceci nije mesto u toj kući. Kao kad bi sad Ceca spavala u istom krevetu sa nekim drugim, tamo gde je Arkan ležao sa njom, bolesno. Anastasija i Veljko su od rođenja ušuškani, a mi smo ostalu decu čuvali po Grčkoj, po iznajmljenim stanovima da ih ne ubiju razne kriminalne grupe. Niko od sadašnjih stanara iz te kuće nije zvao da pita kako smo dole i da li su svi živi. Samo je Arkan slao pare da ih zbrinem, a za devojku Cecu sam iz Grčke slao bunde, naočare, ma sve što je tražila.

Kristijan ponovo opleo po Ražnatovićki: „Arkan je sabotirao Karleušu, da bi probio Cecu!“

S obzirom na to da Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša važe za ljute rivalke, Kristijan je prokomentarisao i šta misli zašto je to tako.

popović urlao na cecu

Ja verujem da je Arkan sabotirao Karleušu, probijajući svoju devojku Cecu, koja je bila ista kao Jelena, samo je razlika što je jednu voleo a drugu ne.

PROČITAJTE: Ana Bekuta se rešila Mrkinih stvari! Evo gde su završile!

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Tears for Fears announce first new album in 17 years thumbnail

Tears for Fears announce first new album in 17 years

Today the legendary duo Tears For Fears have announced the forthcoming release of their first new studio album in nearly two decades, THE TIPPING POINT. Arriving February 25th, 2022, via Concord Records, THE TIPPING POINT is a song cycle reflecting many of the personal and professional tipping points the pair and the world have faced…
Read More
EGX Birmingham tickets now on sale thumbnail

EGX Birmingham tickets now on sale

Event plays host to the GamesIndustry.biz Academy stage between 4th and 6th March 2022Tickets for this year's EGX Birmingham event are now on sale. Following a two-year hiatus, EGX is returning to the Birmingham NEC from March 4 to March 6, 2022. The three-day event is set to showcase a range of panels, previews of…
Read More
התשדיר של ש"ס הוא לא גזעני, הוא סופר גזעני thumbnail

התשדיר של ש”ס הוא לא גזעני, הוא סופר גזעני

התשדיר מלא השנאה מציג את החרדים כמסכנים, ואת האשכנזים כרשעים. אבל על מה מלינים במפלגה? הם עצמם הטילו וטו על ממשלת בנט והחרימו את הדיונים בוועדות הכנסת, שם יכלו להשפיע על הגזירות הכלכליות. ודרעי עצמו - הוא בכלל מבלה בחופשה יוקרתית בשווייץ | דעה30/01/2022יום ראשון, 30 בינואר 2022, 08:57 עודכן: 09:38הסרטון של ש"ס על יוקר…
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Subscription Form

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share