O acrobată de 45 de ani i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură. Bobonete a făcut pe cascadorul

O acrobată de 45 de ani, s-a prezentat la “Românii au Talent”, cu un număr de circ, în care a stat suspendată deasupra scenei, sub privirile înmărmurite ale juraților. 

article img

Marlene Amironesei

O acrobată de 45 de ani, pe nume Marlena Amironesei, a evoluat cu un număr de circ spectaculos, pe scena de la “Românii au Talent“, iar jurații au fost extraordinari de surprinși de abilitățile femeii.

Marlena Amironesei a practicat gimnastica ritmică timp de 17 ani și a făcut parte chiar și din lotul național de gimnastică, astel că a participat la mai multe competiții naționale și internaționale, unde a câștigat mai multe medalii.

Ea are în palmares o medalie de bronz la Campionatul European și o medalie de bronz la Festivalul de la Monte Carlo. 

Disciplina de fier, specifică gimnasticii, și-a pus amprenta atât pe psihicul puternic cât și pe trupul acrobatei, care la 45 de ani are un corp armonios, tonifiat și grațios asemenea unei balerine.

Marlena a simțit că gimnastica este nu numai un sport, dar și o formă de artă prin intermediul căreia poate bucura inimile oamenilor. Astfel, că s-a înscris la Circul Metropolitan în 2005, unde poate fi văzută și în prezent performând numere de acrobație.

stanga

dreapta

Acrobata de 45 de ani visează ca talentul ei să fie apreciat și să ajungă cunoscută, iar pentru ea, munca este cel mai important factor în realizarea acestei dorințe. 

În viața Marlenei, gimnastica ritmică i-a ocupat o bună parte din timp, de aceea, nu a avut ocazia să își întemeieze o familie. Dacă ar câștiga concursul i-ar plăcea să doneze banii către spitale, orfelinate sau adăposturi de animale. 

Mihai Bobonete acceptă provocarea acrobatei

Reprezentația acrobatei de la “Românii au talent” a fost o manifestare de grație și curaj. Marlena a uimit jurații cu capacitățile ei, în special pe Mihai Bonbonete. Femeia a primit “DA” de la jurați și a trecut mai departe în competiție. 

Marlena chiar i-a invitat pe jurați să încerce și ei să se joace la trapez.

Mihai Bobonete a fost singurul care a acceptat provocarea, astfel că comediantul a urcat pe scenă, s-a prins cu mâinile de trapez și s-a balansat, atârnând deasupra scenei, vreme de câteva momente spre deliciul și amuzamentul publicului.

Bobonete a revenit în siguranță cu picioarele pe…scenă, părând extrem de bulversat de rolul de acrobat pe care și-l însușise. 

“Eu sunt mai mult un cascador”, a spus amuzat Bobonete.

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Adele and Rich Paul are 'very happy' together thumbnail

Adele and Rich Paul are ‘very happy’ together

Adele has gushed over her boyfriend Rich Paul in a candid new interview.The Hello hitmaker and the sports agent, who represents the likes of LeBron James, were photographed looking friendly at a basketball game in July, and have since been spotted out and about together several times in recent months. Adele and Rich went Instagram…
Read More
Author Jeffrey L. Kuhlman's “Create a Great Homeschool Experience” is a Comprehensive Guide for Communicating as Your Child's Teacher and to Help Parents Decide If Homeschooling is Feasible or Not thumbnail

Author Jeffrey L. Kuhlman’s “Create a Great Homeschool Experience” is a Comprehensive Guide for Communicating as Your Child’s Teacher and to Help Parents Decide If Homeschooling is Feasible or Not

Miami, FL – WEBWIRE – Monday, January 10, 2022 Many parents are fearful of “having to teach” their children. This fear is unnecessary when the parent learns the appropriate skills. Parents often need an enabling reference to develop these skills and understanding; “Create a Great Homeschool Experience” is the perfect reference.   In today’s educational…
Read More
The Pride Parade trains through Gothenburg after a pandemic break thumbnail

The Pride Parade trains through Gothenburg after a pandemic break

Göteborg Publicerad 2 okt 2021 kl 12.55Lättnaderna av restriktionerna kom mitt i West Pride-veckan, och för första gången på två år kan nu prideparaden tåga genom Göteborg under festivalens klimax.Den 27 september inleddes West pride med omkring 200 programpunkter planerade för veckan.Under lördagen når veckan sin höjdpunkt med prideparaden som efter de slopade restriktionerna tidigare…
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Subscription Form

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share