Petra Divac objavila poruke Niše Saveljića: „Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg! Ne bih voleo da svi znaju!“

Petra Divac, usvojena ćerka proslavljenog košarkaša Vlada Divca, našla se u centru skandala o kojem smo već pisali.

Porodica Divac posle skandala oglasila se za Kurir i otkrila šta se desilo u restoranu bivšeg košarkaša Dejana Bodiroge i do kakvog je incidenta došlo sa bivšim fudbalerom Nišom Saveljićem:

Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživaljaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo imala sam 21. godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja – navela je Petra.

Iako ja nisam odgovarala na njegove poruke, on je nastavio da piše. Toliko je bilo sve traumatično i mučno da sam pomoć zatražila kod psihologa koja me je posavetovala da sačuvam sve poruke jer sigurno mu ovo nije prvi put,i u slucajnu da nekome budu trebale kao dokaz na sudu. U ovakvim situacijama većina žena od šoka počinje da se oseća krivim i da razmišljaju i da se ispituju da nisu svojim stavnom izazvale takvu reakciju. On je za mene bio autoritet i ja sam njega gledala sa poštovanjem i poverenjem i on je to zloupotrebio. Posle nekoliko seansi sam dobila hrabrost da mogu da kažem svojim roditeljima jer negovorajući njima sam htela i na neki način i njih da zaštitim. Moja zadnja poruka njemu je bila – izjavila je ona i dodala:

Posle toga me je zvao i slao govorne poruke u kojima je pokušavo da mi objasni da nisam razumela i insistirao da mu odgovorim na pozive, gde je takođe govorio da će sam sebe da kazni za to što je uradio. Ja mu nisam odgovorala onda je počeo da zove moju majku i da sličnim sadržajem ubeđuje i nju da nisam dobro razumela. Kad je ovo izašlo u javnost ja i moja porodica smo dobili poruke od više devojaka i žena koje su doživele slično iskustvo kao i ja sa njegove strane. Meni je žao zbog njegove dece, jer sve najlepše imam da kažem o njima, gde je njegov sin meni poslao poruku i izvinio se i ogradio od ponašanja svog oca u ime sebe, svoje sestre, i njihove majke. Svesna sam da ovo nikada ne bi došlo u javnost da nisam ćerka svog oca. Ali iako mi ne prija što je izašlo u javnosti, jer mi vraća traume, želim onda da iskoristim da budem glas za sve druge devojke da koliko god je neprijatno one nisu krive, i da obavezno kažu svojim roditeljima i da potraže adekvatnu pomoć. Iako nažalost veći deo društva i dalje ne vidi koje posledice ovo izaziva na žene. Kada sam ga letos srela, u Porto Montenegru gde je sedeo i smejao se. I ako sam bila sa svojim dečkom osetila sam strah, i veliku neprijatnost. I ako znam da bi moj dečko bio tu da me zaštiti, želela sam da se vratim kući. Pomislila sam kako nije fer da on nema nikakvu posledicu za svoje ponašanje a da je meni ostala trauma za ceo život. Na temu ovoga ovo je moja zadnja izjava i sa ovim želim da sve ovo da ostavim iza sebe – navela je ona.

Petra je objavila i poruke koje joj je slao Saveljić.

„Iskreno ne bih voleo da znaju. Baš mi je glupo. Ja ovako iskusan sam se postideo. Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg. Izvini“, pisao je fudbaler.

„Bonjur. Iskulira me“, slao je košarkaševoj ćerki.

„Eee, ne, u gužvi sam pa nije telefon uz mene“, odgovorila je Petra na jednu poruku.

„U Sakramentu sam. Javi se“, bio je uporan Savljeić.

„Ovako samo hoću da Vam kažem da sam razmišljala dugo o ovoj situaciji. Bila sam u šoku kad smo razmenili onaj telefonski poziv i da sam se u trenutku loše osećala i da sam bila nesnađena da Vam odgovorim drugačije ili kažem nije u redu. Kako je prošlo malo vremena skupila sam hraborist da Vam kažem da nije u redu što ste pomišljali na to, a kamoli da ste hteli i da to ostvarite. Ne znam kako bi ste se Vi osećali u situaciji da se ovo dešava Vašoj ćerki. Molim Vas nemojte više da mi pišete“, napisala je ona.

PROČITAJTE: Ceca otkrila istinu o raskidu! Neki su se džaba radovali!

Pročitajte i…

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Run From Women Always Going To Prayer House – Blessing Okoro thumbnail

Run From Women Always Going To Prayer House – Blessing Okoro

Nigerian relationship expert, Blessing Okoro, better known as Blessing CEO, has urged men to avoid certain types of women.The relationship expert warned in an online video that men should avoid any woman who enjoys going from one prayer house to another.Per her explanation, such women are yearning for a male and will go to any length…
Read More
Indonesian woman tests positive for COVID-19 pre-swab (Video) thumbnail

Indonesian woman tests positive for COVID-19 pre-swab (Video)

The public has cast doubt on the integrity of a popular COVID-19 test lab chain after a woman allegedly received positive results a day before her scheduled swab. In a video that has widely circulated online, a woman behind the camera complained to employees at the SCBD, South Jakarta branch of the COVID-19 testing lab…
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Subscription Form

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share