Soțul Adelei, polițista care s-a împușcat în cap cu arma din dotare, devastat de durere: ”Îngerul meu m-a părăsit”

Adela, poliţista de 25 de ani care s-a împuşcat în cap în baia Gării din Strehaia, a fost condusă vineri pe ultimul drum. Soțul ei este devastat de durere și nu-și poate reveni din șocul suferit.

Adela Loredana avea 25 de ani şi era agent de poliţie, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia. Tânăra și-a unit destinul cu bărbatul vieții sale, tot polițist, în septembrie 2021. Pe 19 ianuarie, însă, ea a decis să-și pună capăt zilelor, cu pistolul din dotare, în baia gării din Strehaia.

Mai mulţi martori au auzit zgomotul provocat de focul de armă şi au făcut descoperirea șocantă. Au sunat imediat la 112, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Adela.

”La data de 19 ianuarie, ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

Familia și apropiații nu-și pot reveni din șocul suferit. Sorin, soțul polițistei, a transmis un mesaj de adio după înmormântarea tinerei și a publicat mai multe imagini din ziua nunții lor: ”În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

În dimineața în care s-a produs tragedia, Adela i-ar fi dat un mesaj lui Sorin în care i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să recurgă la un asemenea gest extrem, dar nu mai putea îndura suferința cauzată de depresie.

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Epic is getting a new Achievements system next week thumbnail

Epic is getting a new Achievements system next week

It starts with a few games, like Hades and Rocket League The Epic launcher is getting some new tools. Today, Epic announced that it’s rolling out some new tools for developers to add Achievements into their games, dubbed “Epic Achievements.” Games with Epic Achievements will let you rack up XP by completing trophies, split up into four different…
Read More
“Assassin’s Creed: Mirage” First Details? thumbnail

“Assassin’s Creed: Mirage” First Details?

Ubisoft Though it has not been officially announced, there have long been rumors of another “Assassin’s Creed” single-player game coming, one that boasts a smaller scale than “Assassin’s Creed: Valhalla” and will be released before the live-service “Assassin’s Creed: Infinity” title arrives. For the last few months, it has been going by the codename “Assassin’s
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Subscription Form

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share