LETOVANJA SE VEĆ REZERVIŠU Koja mesta se najčešće biraju i kakve su cene sada?

Ipak, ove godine turističke agencije očekuju bolju godinu, a putnici mogu da značajno uštede ranim rezervacijama aranžmana, kaže za RTS predsednikom Upravnog odbora Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije Zoran Arsenović.

Veliki broj građana se odlučio da rezerviše aranžmane u predsezoni i tako odabere željeni smeštaj i destinaciju po povoljnijoj ceni, kaže Zoran Arsenović.

Za naše građane uvek je interesantna Grčka, ali i Turska i Egipat, jer su tokom kovid epidemije imali jasno definisanu politiku mera.

“Evidentno je da Grčka dobija značajno veći nivo interesovanja. Italija je i dalje zatvorena, Španija uslovljava ulazak vakcinacijom i to određenim vakcinama. Nama je interesovanje uvek visoko za nama bliske destinacije kao što je Crna Gora, ali poslednjih godina i za Albaniju”, kaže Arsenović.

Kada je reč o cenama, Arsenović ističe da su poslednjih meseci cene transporta, energenata i hrane porasle od 10 do 25 odsto, a to sve ulazi onda i u cenu aranžmana.

“Cene aranžmana jesu veće za oko 8-12 odsto u odnosu na one iz 2019. godine, ali građani mogu sukcesivno plaćaju ratama od šest do 12 meseci, a za uplate do kraja februara moguće je obezbediti i značajne popuste”, navodi Arsenović.

U odnosi na prošlu i pretprošlu godinu turističke agencije lakše posluju, ali je korona značajno oštetila turizam. Ipak, kako kaže predsednikom Upravnog odbora Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije, očekuje da ova sezona bude značajno bolja.

Sajam turizma ove godine biće održan 24. marta, turistički radnici očekuju da bude posećen, a to je i još jedna prilika za bukiranje aranžmana i popuste.

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
MOTHER LOVES HIM!  Ana Ivanović's older son makes his mother proud already in the THIRD YEAR! thumbnail

MOTHER LOVES HIM! Ana Ivanović's older son makes his mother proud already in the THIRD YEAR!

I.H.R | četvrtak 30. septembar 2021. 00:35h Bivša teniserka Ana Ivanović otkrila je kako komunicira sa svojim naslednicima Lukom i Leonom. Ana Ivanović • anaivanovic / Instagram Naslednici Ane i njenog supruga, Bastijana Švajnštajgera, su poliglote odmalena. - Svakodnevni život Luke i Loena prožet je višejezičnošću. Sa Bastijanom govorim na engleskom, ali s decom razgovaram…
Read More
Investigators are demanding data from Trump's closest thumbnail

Investigators are demanding data from Trump's closest

Kommittén som utreder stormningen av Kapitolium har trappat upp sitt insamlingsarbete.Nu krävs personer inom Donald Trumps familj på telefondata.Sonen Eric Trump och sonen Donald Trump Jr:s fästmö Kimberly Guilfoyle finns på listan, enligt CNN.6 januari-kommittén har redan krävt tillgång till stora mängder dokumentation om Donald Trumps tid i Vita huset mellan april 2020 och januari…
Read More
These 2 sex poses we all love and can be dangerous thumbnail

These 2 sex poses we all love and can be dangerous

M. P. 1. oktobra 2021. 20:24Foto: Instagram/sexycouplegoals1Nezgode tokom vođenja ljubavi se dešavaju.Iako postoji bezbroj poza u kojima možete uživati i isprobati ih sa svojim partnerom, savet je da budete oprezni.Naučnici iz Brazila tvrde da je najbolje da se, ako želite siguran seks, pridržavate misionarske poze.Naučnici su sproveli istraživanje u kojem su analizirani stvarni slučajevi frakture…
Read More
Thousands of people protested against the restrictions in Bucharest thumbnail

Thousands of people protested against the restrictions in Bucharest

Protest v Bukurešti. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda Tisíce ľudí protestovali v sobotu v rumunskej metropole Bukurešť proti novým opatreniam, ktoré plánujú tamojšie úrady zaviesť s cieľom zastaviť prudký nárast prípadov nákazy koronavírusom. Agentúra AP odhadla účasť na 5000 demonštrantov, miestne média však uvádzali až 15.000.Demonštranti zablokovali dopravu v centre hlavného mesta, pričom skandovali heslá proti…
Read More
Index Of News
Total
0
Share