Horoskop na neděli 27. února: Hvězdy jsou vám nakloněny

Hvězdy jsou vám dnes mimořádně nakloněny. Využijte jejich přízně a seberte odvahu k rozhodnutí, jež vám už dlouho vrtá hlavou. Postaví se za vás člověk, od kterého byste to vůbec nečekali.

Beran

Někdo z blízkých vás potěší milým dárkem. Člověka vždy zahřeje u srdce, když si na něj někdo vzpomene. Oplaťte dotyčnému pozornost a věnujte mu dnešní den! Přátelství je jako květina, o kterou je třeba pečovat, aby neuvadla. Pěstujte vzájemné vztahy.

Býk    

Doputuje k vám zpráva, která vás bezpochyby potěší. Jak se však říká, neříkej hop, dokud nepřeskočíš. Raději si informaci ověřte přímo u zdroje a až poté začněte oslavovat. Mohlo by se totiž stát, že se jedná o falešný poplach. Vyhněte se zklamání.

Blíženci          

Zrodil se v hlavě vašeho přítele plán? Pokud se vás snaží přemluvit, abyste se s ním pustili do podnikání, ještě vše dobře promyslete. Pokud se vám to nezdá, neváhejte jej odmítnout, přestože možná bude z počátku rozmrzelý. Pochopí vaše jednání.

Rak

Lev 

Hvězdy jsou vám dnes mimořádně nakloněny. Využijte jejich přízně a seberte odvahu k rozhodnutí, jež vám už dlouho vrtá hlavou. Spolehněte se na své instinkty a pocity, štěstí se dostaví co nevidět. Vaše rozhodnutí vám přinese očekávané výsledky.

Panna 

Panuje mezi vašimi blízkými dusná atmosféra? Pokud jsou příbuzenské vztahy značně napjaté, buďte alespoň vy rozumní a snažte se rozptýlit nepřátelské prostředí. Nekažte si volnou neděli hloupými konflikty a urovnejte spory. Užijte si pohodový den.

Váhy  

Rodina a přátelé jsou pro vás tím nejdůležitějším v životě a snesli byste jim snad i modré z nebe. Vaši blízcí to dobře vědí a cení si toho více, než tušíte. Jednou za čas byste si ale měli udělat čas sami na sebe. Věnujte nedělní odpoledne svým koníčkům.

Štír     

Střelec

Zavázali jste se někomu z vašich blízkých nedávným slibem? Přestože se vám to možná právě teď nehodí, dostůjte svému slovu a dodržte jej. Příště buďte opatrnější na to, co ostatním slibujete, obzvláště pokud se jedná o vaše přátele. Důvěra je křehká.

Kozoroh         

Manželský svazek je velikým závazkem. Pokud si právě procházíte krizí, snažte se vztah zachránit za každou cenu. Nejspíš každý pár si za život projde komplikovaným obdobím. Ujistěte se, že váš vztah obstojí. Získáte jeden v druhém životní jistotu.

Vodnář          

Nedělejte rychlé soudy. Sami z vlastní zkušenosti už byste měli vědět, že se často pletete. Dnes vás opět překvapí jistá osoba z vašeho okolí. Postaví se za vás člověk, od kterého byste to vůbec nečekali. Příště si dejte na čas, než vyvodíte závěry.

Ryby  

V neděli vás potěší nečekaná štědrost vašich blízkých. Oplaťte jim stejnou kartou a věnujte jim veškerou pozornost a péči, které se vám z jejich strany dostává. Rodina je opravdu tím nejdůležitějším. Hýčkejte své nejbližší a pěstujte vzájemné vztahy.

TN.cz

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. januar: Prebolite bivšu ljubav thumbnail

Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. januar: Prebolite bivšu ljubav

Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. januar Škorpijama donosi zanimljiv ljubavni period, a Ribama nezadovoljstvo. Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. januar Ovan Dobre vesti za vas! Sada je idealno vreme da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno aspektovane, što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje…
Read More
Police probe into the death of girl student is flawed: TN BJP chief thumbnail

Police probe into the death of girl student is flawed: TN BJP chief

It is unfortunate that the police rake up a religious angle, says the BJP Tamil Nadu president BJP Tamil Nadu president K. Annamalai is heading a campaign alleging that a Class XII girl student of a Christian missionary-run school in Thanjavur district died by suicide recently “following attempted religious conversion”. The police have denied the…
Read More
Index Of News
Total
0
Share