Avem probabil cel mai complet leak cu seria Galaxy S22 de la Samsung, unul care conține informații oficiale și decupaje cu specificații din prezentarea produsului

Au apus de mult timp evenimentele de lansare pentru produse din zona smartphone despre care leak-urile nu dezvăluiau prea multe, fiind păstrat acel element de mister și curiozitate care ne făcea să urmărim cu sufletul la gură anunțul live. Acum avem nu doar leak-uri, ci mega leak-uri, iar seria Galaxy S22 deși la mai bine de o săptămână distanță de lansare, ni s-a dezvăluit în întregime prin tot soiul de materiale ajunse online.

s22 ultra

Azi putem spune că avem cel mai complet leak de până acum, cu Evan Blass în postura de sursă. Mai jos descoperim decupaje ce par a fi extrase direct din slide-urile de prezentare oficială pregătite de Samsung sau de pe paginile de produs oficiale, cu cele 3 telefoane din serie afișate în diferite posturi și desigur liste de specificații. Ne lămurim și cu privire la ce primim în cutie, sau mai bine zis ce lipsește și ni se reconfirmă puterea de încărcare. 

Dimensiuni și display-uri

Galaxy S22 Galaxy S22

Cum design-ul ne este deja familiar ținând cont de cât de multe leak-uri sub formă de randări am tot primit, ca noutăți avem dimensiunile terminalelor dezvăluite. Aflăm că varianta vanilla Galaxy S22 va fi un rival de talia lui iPhone 13, cu 146 x 70.6 x 7.6 mm vs. 146.7 x 71.5 x 7.7 mm pe telefonul Apple. Aici avem ecran Dynamic AMOLED 2X de 6.1 inch, cu rată de refresh de 120Hz și HDR10+.

Galaxy S22 Ultra

Urmează Galaxy S22+, varianta mai mare de S22, care urcă la diagonală de 6.6 inch și oferind luminozitate maximă de 1300 nits. Acesta măsoară 157.4 x 75.8 x 7.6 mm. Cât despre S22 Ultra, privim asupra unui ecran de 6.8 inch, 120Hz și luminozitate maximă de 1750 nits. El măsoară 163.3 x 77.9 x 8.9 mm și are slot dedicat pentru S Pen.

  • Galaxy S22: 6.1 inch, Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+
  • Galaxy S22+: 6.6 inch, Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1300 nits
  • Galaxy S22 Ultra: 6.8 inch, Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1750 nits

Procesor

Galaxy S22

Aceste imagini pe care le vedem aici par a fi extrase de pe site-ul Samsung Italia, fiind și o randare în care apare confirmarea procesorului Samsung Exynos 2200 de la interior, același pe care îl vom avea și în România – soluție de 4nm cu GPU AMD despre care am aflat toate detaliile în momentul anunțului aici.  

Cameră foto

Ajungem și la slide-urile care ne detaliază camera foto, cu mențiunea din start că toate cele 3 telefoane din seria Galaxy S22 vor fi capabile de captură video 8K cu tehnologie Super HDR și cu cea mai bună stabilizare a imaginii de până acum pe un smartphone Galaxy.

Pe Galaxy S22 și Galaxy S22+ setup-ul foto este identic și vorbim despre unul triplu cu 50 mpx wide (f/1.8) + 12 mpx ultra-wide + 10 mpx telephoto. Avem Space Zoom 30x, iar pentru selfie-uri o cameră frontală de 10 mpx. Asta înseamnă că primim zoom optic 3x și 30x este zoom-ul digital. 

În cazul lui Samsung Galaxy S22 Ultra avem parte de un setup pe măsură, unul quad cu modul principal de 108 mpx wide + telephoto 10 mpx + periscop 10 mpx + ultra-wide 12 mpx. Avem parte de zoom maxim 100x Space Zoom și de ceva numit Super Clear Glass ca material de protecție pentru cameră, care va contribui la fotografii super clare. Camera selfie are 40 mpx. 

Încărcare, baterie și accesorii

Nu în ultimul rând avem materiale promo care confirmă informațiile recent vehiculate în online, adică faptul că Galaxy S22 se va încărca la maxim 25W, în timp ce Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra suportă alimentare la 45W. Vestea rea este că adaptoarele vor fi comercializate separat și că la pachet avem doar cheița SIM metalică și un cablu USB de mici dimensiuni dacă ne luăm după imaginile de aici.

În final avem și o imagine cu Galaxy S22 Ultra și S Pen-ul său care va putea fi utilizat pentru a controla diferite acțiuni, fiind un accesoriu cu Bluetooth și cu locaș dedicat în corpul telefonului. Aceasta este una dintre marile schimbări, pentru că predecesorul S21 Ultra avea doar suport pentru stylus – accesoriu care trebuia cumpărat separat și care mai avea și nevoie de o husă cu locaș pentru găzduire.

Galaxy S22 Ultra

Acum stylus-ul este inclus în telefon, deci o cheltuială în minus și nu mai e nevoie nici de husă. Toate cele 3 telefoane vor debuta pe 9 februarie în cadrul evenimentului Samsung Unpacked de la ora 17:00 (ora României) și va putea fi urmărit de aici. Astăzi s-a reconfirmat faptul că deși precomenzile încep pe 9 februarie, vom avea de așteptat mult după livrarea telefoanelor, din 25 februarie pentru Galaxy S22 Ultra, respectiv 11 martie pentru S22/S22+.

Iată și ultimele prețuri vehiculate:

  • Galaxy S22 8/128GB: 849 euro
  • Galaxy S22+ 8/128GB: 1049 euro
  • Galaxy S22+ 8/256GB: 1099 euro
  • Galaxy S22 Ultra 8/128GB: 1249 euro
  • Galaxy S22 Ultra 12/256GB: 1349 euro
  • Galaxy S22 Ultra 12/512GB: 1449 euro 

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
How India will navigate EVs in 2024 thumbnail

How India will navigate EVs in 2024

India, a major player in the global automotive industry, has started focusing on transitioning to alternative fuels to curb pollution after expanding its consumer and vehicle bases and adding local manufacturing facilities over the past two decades. On this journey, 2024 will be a crucial year, as the country — the third-largest automotive market —
Read More
DACIA Logan: Mesajul OFICIAL Important Privind Noile Modele de Masini thumbnail

DACIA Logan: Mesajul OFICIAL Important Privind Noile Modele de Masini

DACIA Logan este in centrul unui foarte important anunt oficial care vine direct de la producatorul de automobile DACIA, compania romaneasca transmitandu-le clientilor, dar si celor interesati de masina, ceva ce ar trebui sa stie. Mai exact, DACIA le vorbeste oamenilor despre economiile substantiale de carburant pe care le pot face cu DACIA Logan daca…
Read More
Blir med i Åsted Norge: thumbnail

Blir med i Åsted Norge:

«Åsted Norge» går nå inn i sesong 13 på TV 2 og i årets sesong går advokat Kristin Fagerheim Hammervik rett inn på laget sammen tidligere etterforskningsleder Jørn Lier Horst og politioverbetjent Rune Utne Reitan fra Kripos. Programmet skal også i år ledes av Jens Christian Nørve. - Det er kjempeartig å bli spurt, litt…
Read More
The development of the 5G private network of the intermodal terminal based on Fényeslitke was presented thumbnail

The development of the 5G private network of the intermodal terminal based on Fényeslitke was presented

A kormány kiemelt figyelmet fordít az 5G technológiára épülő ipari megoldásokra, ennek fontos mérföldköve lesz az 5G magán mobilhálózat kiépítése a Fényeslitkén létesülő intermodális terminálon - hangsúlyozta Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) infokommunikációért felelős helyettes államtitkára pénteken a Fényeslitkén készülő intermodális terminál 5G mobilhálózat fejlesztését bejelentő rendezvényen, Budapesten. Az ITM helyettes…
Read More
Index Of News
Total
0
Share