Cine este și cum arată soția lui Mihai Margineanu, Ardiles din Las Fierbinți. Imagini rare cu cei doi

Pentru fanii serialului „Las Fierbinți”, numele de Ardiles nu ar trebui să sune ca din vechile epopee grecești. Este vorba de cântărețul, și mai nou, actorul Mihai Mărgineanu. Pe lângă viața de muzician, actor, pilot de avion și multe alte pasiuni, artistul are și o viață de familie. Căsătorit, romantic ar spune unii, pe plaja de la Vama Veche, Mihai Mărgineanu este împreună cu Andreea de 14 ani, și au o fată și un băiat.

Mihai Mărgineanu, de la muzică, la avioane, la actorie, la familie

Celebrul muzician, la cei 53 de ani, se poate mândri cu o carieră strălucită, dar și cu o familie frumoasă. Puțină lume știe cu adevărat ceva despre Andreea, soția artistului, care de altfel, a apărut foarte rar în public.

După cum se destăinuia artistul, relația lor a trecut la nivelul următor în 2008. Atunci, Mihai Mărgineanu și Andreea se căsătoreau pe o plajă din Vama Veche, și de atunci au trecut 14 ani. Astăzi cei doi au doi copii, un băiat și o fată, despre care Mihai Mărgineanu vorbește la superlativ.

„Eu am doi adolescenți minunați și perfecți. Nu știu cum să mă port cu ei, așa că mă port natural și cât se poate de calm (pentru că eu nu sunt vreun calm). Poate că o să greșesc, poate nu, dar sunt sigur că ei știu că îi iubesc la puterea de 100% și că îi voi susține în tot ceea ce își propun.

Mai departe, nu știu ce o să fie! Dar dacă le dau educație, dragoste necondiționată și susținere, nu va trebui să le cumpăr un apartament. Și-l vor cumpăra singuri.”, declara într-un interviu Mihai Mărgineanu.

În 2018 solistul lua o decizie surprinzătoare, aceea de a-și lua familia și să plece din țară. Dar, nu a stat prea mult, revenind și având o carieră de succes în televiziune, cu rolul Ardiles din sitcom-ul „Las Fierbinți”, difuzat de PRO TV.

Mihai și Andreea, o relație de invidiat

Se știu extrem de puține lucruri despre Andreea, asta și datorită faptului că Mihai Mărgineanu este un tip retras, când vine vorba de familie. Cu toate astea, atât cât se știe, și este un lucru cert, este că artistul își iubește partenera la fel ca în urmă cu 14 ani, când s-au căsătorit în Vama Veche. Cât despre cum a decis să o ia de soție, și care a fost planul, artistul povestea, nu cu mult timp în urmă:

,,Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă.

Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată”, povestește Mihai Mărgineanu.

Cu o familie frumoasă, și cu o carieră pe culmi, Mihai Mărgineanu este un om împlinit. Unde mai pui și pasiunile sale pentru avioane și kaiting, atunci putem spune că le are pe toate.

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
AT&T and 100 Thieves are bringing their partnership into the metaverse with the AT&T Station thumbnail

AT&T and 100 Thieves are bringing their partnership into the metaverse with the AT&T Station

AT&T and prominent esports organization 100 Thieves are joining forces to launch the AT&T Station, a virtual reality space located in the VR platform VRChat. The virtual experience is AT&T’s first foray into the metaverse, and 100 Thieves’ first experiment in digitizing its lucrative apparel lines. AT&T independently worked with VRChat to begin developing the experience…
Read More
Asus is recruiting Android 12 beta testers for Zenfone 8 thumbnail

Asus is recruiting Android 12 beta testers for Zenfone 8

The Zenfone 8 announced in May with Android 11 already got a couple of Android 12 beta builds, but those didn't include any additional software features from Asus. However, just ahead of Android 12's stable rollout, Asus has started recruiting testers for the Zenfone 8's Android 12 beta update, which will come with Asus' ZenUI…
Read More
Microsoft warns: These flaws could give attackers root privileges on Linux desktops thumbnail

Microsoft warns: These flaws could give attackers root privileges on Linux desktops

Microsoft has discovered vulnerabilities in system components commonly used on Linux desktops that could allow an attacker to elevate privileges to root and install malware. Gaining root privileges on a compromised Linux desktop would allow the attackers to perform nefarious tasks, such as installing a root backdoor, or to undertake other malicious actions via arbitrary root…
Read More
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 is confirmed by Qualcomm CEO thumbnail

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 is confirmed by Qualcomm CEO

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 este viitorul procesor flagship al celor de la Qualcomm, fapt confirmat chiar de către CEO-ul companiei, într-o declaraţie recentă. Vă reamintesc că Snapdragon 8 Gen 1 a fost prezentat pe 30 noiembrie 2021 şi a fost inaugurat de Moto X30.Ulterior avea să ajungă pe seria Xiaomi 12 şi pe OnePlus…
Read More
Index Of News
Total
0
Share