HBO Max de Türkiye’ye geliyor!


Dijital video platformlarının Türkiye ilgisi bitmek bilmiyor. Netflix‘in ardından Disney+ da Türkiye pazarına gireceğini açıklamış ve tarih olarak da 2022 yılını göstermişti. Henüz resmi bir açıklama olmasa da bir diğer popüler film ve dizi platformu HBO Max de Türkiye’de faaliyetlerini duyurmak için gün sayıyor.

Bu yeni platformla ilgili ilk iddialar genel müdür ismi üzerine ortaya atılmıştı. HBO Max Türkiye Genel Müdürü olarak atanan ismin bir zamanlar Turkcell TV+ Genel Müdürü olan Barış Zavaroğlu olduğu yönünde iddialar vardı. Sektörden isimlere göre bu atama gerçekleşti ve Zavaroğlu resmi olarak HBO Max‘in Türkiye operasyonlarının başına geçti.

Öte yandan aldığım duyumlara göre şirket sadece genel müdür değil diğer pozisyonlar için de farklı isimlerle görüşmeye devam ediyor. Şimdilik bir isim veremiyor olsam da farklı pozisyonlar için görüşmelerin yapıldığı bilgisini aldım.

Öte yandan platformun ilgili sayfalarına girdiğimizde karşımıza ‘HBO Max henüz sizin bölgeniz için uygun değil (hizmet veremiyor)’ ibaresi çıkıyor.

HBO Max özellikle Game of Thrones dizisi ile popüler oldu. Artık yayında olmayan diziye ek olarak The Wire, The Leftovers, Chernobly ve True Dedective gibi dizileri de oldukça popülerdi. Ülkemizde farklı kanallarda yayınlanan bu diziler platform üzerinden izlenebilecek.

HBO Max Türkiye’de ne zaman faaliyetlerine başlayacak bilinmiyor. Personel alımlarının hızına bakılırsa 2022 yılı içinde Türkiye’de faaliyetlerinin başlayacağını söyleyebilirim.

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
How to screen record on your OnePlus phone thumbnail

How to screen record on your OnePlus phone

OxygenOS 12 – OnePlus’s version of Android 12 – has added some fantastic features and quality-of-life shortcuts to OnePlus devices. One of those is the addition of the screen recording shortcut in the Quick Settings menu. Here’s how to use it. Adding the Screen recording shortcut If you want to be able to screen record…
Read More
Cadillac Is Relaunching in Australia as an All-EV Brand thumbnail

Cadillac Is Relaunching in Australia as an All-EV Brand

2 weeks ago November 15, 2023 at 2:00 pm Cadillac is set to return to Australia with the Lyriq, an electric SUV currently sold in the U.S., marking the first General Motors (GM) electric car to be sold domestically. The brand is set to focus only on electric vehicles in the local market, moving forward.
Read More
Xiaomi Mi Note 10 Lite Ocak 2022 güvenlik yamasını alıyor! thumbnail

Xiaomi Mi Note 10 Lite Ocak 2022 güvenlik yamasını alıyor!

Xiaomi, Ocak 2022 güvenlik yamasını Mi Note 10 Lite için yayınlamaya başladı. Güncelleme Türkiye'de yayılıyor ve diğer pazarlara önümüzdeki birkaç gün içinde verilecek. Değişiklik günlüğünde artan sistem güvenliği ve kararlılığı dışında ek bir değişiklik veya özellikten bahsedilmiyor. Xiaomi Mi Note 10 Lite güvenlikle alakalı güncelleme alıyor Bu güncellemenin yapı numarası V12.5.5.0 RFNTRXM, Android 11 tabanlıdır. Güncellemeyi yüklemek için…
Read More
Steam Deck teardown reveals the modularity of Valve's handheld console thumbnail

Steam Deck teardown reveals the modularity of Valve’s handheld console

Reviews, News, CPU, GPU, Articles, Columns, Other "or" search relation.3D Printing, 5G, Accessory, AI, Alder Lake, AMD, Android, Apple, ARM, Audio, Business, Camera, Cannon Lake, Cezanne (Zen 3), Charts, Chinese Tech, Chromebook, Coffee Lake, Comet Lake, Console, Convertible / 2-in-1, Cryptocurrency, Cyberlaw, Deal, Desktop, E-Mobility, Exclusive, Fail, Foldable, Gadget, Galaxy Note, Galaxy S, Gamecheck, Gaming,…
Read More
StreamElements renews Creator Diversity Program for 2023 thumbnail

StreamElements renews Creator Diversity Program for 2023

March 15, 2023 9:00 AM Connect with top gaming leaders in Los Angeles at GamesBeat Summit 2023 this May 22-23. Register here. StreamElements has renewed its Creator Diversity Program (CDP) for its third year. The streaming tool platform’s accelerator program is designed to support up-and-coming Twitch streamers from under-represented backgrounds. The program is open but
Read More
Index Of News
Consider making some contribution to keep us going. We are donation based team who works to bring the best content to the readers. Every donation matters.
Donate Now

Subscription Form

Liking our Index Of News so far? Would you like to subscribe to receive news updates daily?

Total
0
Share