Her er det nye «innholdsbyrået» til Vipps

I takt med at Vipps fortsetter veksten, styrker de seg nå med et internt innholdsbyrå. I fjor nådde selskapet en milepæl med fire millioner brukere, og siden pandemien inntraff har de ansatte 110 nye medarbeidere.

De fire siste nyansatte skal jobbe i det nye in-house-byrået til Vipps. Ifølge leder for mennesker og merkevare i Vipps, Even Westerveld, følger Vipps en naturlig utvikling når de nå bygger opp et innholdsmiljø internt.

– Vipps er på alles telefoner, og brukes av nesten alle bedrifter. Vi har lyst til å snakke mye mer direkte og personlig med både brukerne og bedriftene våre, i både egne og andres flater. Og ikke minst legge til rette for at de kan snakke med hverandre. Med de ambisjonene vi har også utenfor Norge, kommer dette teamet til å være avgjørende for at vi lykkes med å utvikle Norges best likte merkevare videre, sier Westerveld.

Dette er de nye ansatte
Asbjørn Engedal
er ansatt som innholdsprodusent, og hentes fra Ruter. 

– Det er egentlig mange grunner til å starte hos Vipps, men muligheten til å lage bra greier som betyr noe for folk henger høyest. Det er også veldig stas å jobbe med en merkevare som er så godt likt. Minuset er at vennene mine blir litt bitre når jeg sender bilde av lunsjen. Mamma derimot, hun setter pris på det. Da går det fint, sier Engedal. 

Kommunikasjonsrådgiver på innhold, Cato Gjertsen, hentes fra Try. 

– Ingen andre norske merkevarer bruker et så distinkt og lekent språk som Vipps. Å få lage kommunikasjon i det som er Norges best likte merkevare har da også vist seg å være enda gøyere enn jeg turte å håpe på, sier Gjertsen. 

Camilla Skøien, som sist var ansatt i Gjensidige, er Vipps nye designer og kreative produsent. 

– Å få være med å bygge opp et helt nytt fagområde i Vipps, var rett og slett en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Skøien. 

Asbjørn Moe, som hentes fra CoreTrek, er ansatt som performance markedsfører. 

– Vipps’ sterke innovasjonskultur har gjort betaling lekende lett og forenklet folks hverdag. Det har fascinert meg. Å få være med på den videre reisen og jobbe med faget jeg elsker i Norges mest likte merkevare var en nobrainer, sier han. 

Leder for digitalt salg og innhold i Vipps sin markedsavdeling, Kristine O. Dalene, sier at det er en glede å få jobbe med dyktige kolleger som brenner for å skape og dele historier som treffes kunder og brukere. 

– Sammen skal vi videreutvikle Vipps sitt visuelle univers og sikre den oransje-tråden i kommunikasjonen vår, sier hun. 

Redaksjonen anbefaler

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
eNaira: Five things Nigerians can do on the new website thumbnail

eNaira: Five things Nigerians can do on the new website

The website of Nigeria’s official digital currency, eNaira, went live on Monday, four days before its planned launch on October 1, as disclosed by Central Bank governor, Godwin Emefiele. Developed by Barbados-based fintech company Bitt Inc., eNaira is a legal tender just like the naira. According to the apex bank, it must be accepted by…
Read More
"Honor is working on a foldable smartphone: the Honor Magic X" thumbnail

“Honor is working on a foldable smartphone: the Honor Magic X”

Honor komt later dit jaar met een vouwbare smartphone, die volgens geruchten de ‘Honor Magic X’ gaat heten. Het toestel gaat de strijd met andere vouwtelefoons, zoals de Samsung Galaxy Z Fold 3. Lees verder na de advertentie. Vouwtelefoon van Honor heeft Google-diensten aan boord Honor werkt aan een vouwbare smartphone, die qua ontwerp wat…
Read More
Index Of News
Total
0
Share