Horoskop na neděli 27. února: Hvězdy jsou vám nakloněny

Hvězdy jsou vám dnes mimořádně nakloněny. Využijte jejich přízně a seberte odvahu k rozhodnutí, jež vám už dlouho vrtá hlavou. Postaví se za vás člověk, od kterého byste to vůbec nečekali.

Beran

Někdo z blízkých vás potěší milým dárkem. Člověka vždy zahřeje u srdce, když si na něj někdo vzpomene. Oplaťte dotyčnému pozornost a věnujte mu dnešní den! Přátelství je jako květina, o kterou je třeba pečovat, aby neuvadla. Pěstujte vzájemné vztahy.

Býk    

Doputuje k vám zpráva, která vás bezpochyby potěší. Jak se však říká, neříkej hop, dokud nepřeskočíš. Raději si informaci ověřte přímo u zdroje a až poté začněte oslavovat. Mohlo by se totiž stát, že se jedná o falešný poplach. Vyhněte se zklamání.

Blíženci          

Zrodil se v hlavě vašeho přítele plán? Pokud se vás snaží přemluvit, abyste se s ním pustili do podnikání, ještě vše dobře promyslete. Pokud se vám to nezdá, neváhejte jej odmítnout, přestože možná bude z počátku rozmrzelý. Pochopí vaše jednání.

Rak

Lev 

Hvězdy jsou vám dnes mimořádně nakloněny. Využijte jejich přízně a seberte odvahu k rozhodnutí, jež vám už dlouho vrtá hlavou. Spolehněte se na své instinkty a pocity, štěstí se dostaví co nevidět. Vaše rozhodnutí vám přinese očekávané výsledky.

Panna 

Panuje mezi vašimi blízkými dusná atmosféra? Pokud jsou příbuzenské vztahy značně napjaté, buďte alespoň vy rozumní a snažte se rozptýlit nepřátelské prostředí. Nekažte si volnou neděli hloupými konflikty a urovnejte spory. Užijte si pohodový den.

Váhy  

Rodina a přátelé jsou pro vás tím nejdůležitějším v životě a snesli byste jim snad i modré z nebe. Vaši blízcí to dobře vědí a cení si toho více, než tušíte. Jednou za čas byste si ale měli udělat čas sami na sebe. Věnujte nedělní odpoledne svým koníčkům.

Štír     

Střelec

Zavázali jste se někomu z vašich blízkých nedávným slibem? Přestože se vám to možná právě teď nehodí, dostůjte svému slovu a dodržte jej. Příště buďte opatrnější na to, co ostatním slibujete, obzvláště pokud se jedná o vaše přátele. Důvěra je křehká.

Kozoroh         

Manželský svazek je velikým závazkem. Pokud si právě procházíte krizí, snažte se vztah zachránit za každou cenu. Nejspíš každý pár si za život projde komplikovaným obdobím. Ujistěte se, že váš vztah obstojí. Získáte jeden v druhém životní jistotu.

Vodnář          

Nedělejte rychlé soudy. Sami z vlastní zkušenosti už byste měli vědět, že se často pletete. Dnes vás opět překvapí jistá osoba z vašeho okolí. Postaví se za vás člověk, od kterého byste to vůbec nečekali. Příště si dejte na čas, než vyvodíte závěry.

Ryby  

V neděli vás potěší nečekaná štědrost vašich blízkých. Oplaťte jim stejnou kartou a věnujte jim veškerou pozornost a péči, které se vám z jejich strany dostává. Rodina je opravdu tím nejdůležitějším. Hýčkejte své nejbližší a pěstujte vzájemné vztahy.

TN.cz

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
La migración venezolana en busca de “una visa para un sueño” thumbnail

La migración venezolana en busca de “una visa para un sueño”

Cada vez más migrantes venezolanos se encuentran en la necesidad de conseguir, como entona la canción de Juan Luis Guerra,“una visa para un sueño, una visa para no volver…con mil papeles de solvencia, que no les dan pa’ ser sinceros”. Con el flujo ininterrumpido de personas que huyen de Venezuela, más países de las Américas…
Read More
Nunavut Senator quits Conservative caucus over Ottawa convoy protests thumbnail

Nunavut Senator quits Conservative caucus over Ottawa convoy protests

Trucks are blocked by police barricades as a rally against COVID-19 restrictions, which began as a cross-country convoy protesting a federal vaccine mandate for truckers continues in Ottawa on Tuesday, February 1, 2022.PATRICK DOYLE/The Canadian PressSenator Dennis Patterson is quitting the Conservative Senate caucus over the party’s support for protesters opposed to vaccination mandates who…
Read More
Tender Greens Introduces Spring Menu Featuring New and Updated Seasonal Dishes thumbnail

Tender Greens Introduces Spring Menu Featuring New and Updated Seasonal Dishes

Spring Harvest Salad with Pineapple Basil Agua Fresca Leading healthy, fast-casual concept introduces menu capturing the flavors of the season Los Angeles, CA  (RestaurantNews.com)  While everyone associates spring with flowers in bloom and longer, sunnier days, Tender Greens gets inspiration for seasonal dishes with the best ingredients at their peak freshness. With a selection of
Read More
The future of Russia-Africa relations thumbnail

The future of Russia-Africa relations

Russia has been aggressively pursuing its strategic objectives in Africa in recent years—securing a foothold in the eastern Mediterranean, gaining naval port access in the Red Sea, expanding natural resource extraction opportunities, displacing Western influence, and promoting alternatives to democracy as a regional norm. Africa, thus, is a “theater” for Russia’s geostrategic interests rather than…
Read More
Index Of News
Total
0
Share