KOBİ’lere yönelik pratik yazılım platformu: Huawei AppCube


Huawei AppCube

Huawei’nin Ar-Ge Merkezi tarafından geliştirilen Huawei AppCube platformu, LOW CODE olarak adlandırılan özelliği ile daha az kod yazarak daha fazla yazılım üretmeye olanak sağlıyor.

Firmadan yapılan açıklamaya göre AppCube, başta KOBİ’ler olmak üzere şirketlerin dijital dönüşüm süreçlerinde verimlilik vadediyor. Huawei AppCube platformunun hazır şablonları ile derinlemesine bir uygulama ve yazılım geliştirme bilgisi gereksinimi olmaksızın, iş süreci yönetimi uygulamaları geliştirmek mümkün. AppCube ayrıca proje geliştirme sürecinde zaman tasarrufu sağlarken, hızlı bir şekilde etkinleştirilebilen altyapısı sayesinde, proje maliyetlerini düşürüyor.

Platform ayrıca, geliştirilen uygulamaları şirketlerin değişen ihtiyaçlarına göre uyarlayarak, işletmelerin proje sürdürülebilirliğini de destekliyor. Şirketler, AppCube ile geliştirdikleri çözümlere mobil cihazlarından da ulaşarak, zamandan ve mekândan bağımsız olarak iş süreçlerini yönetebiliyor.

AppCube’un diğer özellikleri arasında, veri görselleştirme ve DMAX modülü ile büyük ekranlarda kolay veri okuma da yer alıyor. Bu da verilerin yorumlanmasını ve yöneticilerin hızlı bir şekilde karar almalarını kolaylaştırıyor. Şirketlerin kullandığı diğer kurumsal yazılımlarla da uyumlu şekilde çalışabilen AppCube, yapay zekâ ve nesnelerin interneti uygulamaları ile de entegre edilebiliyor.

AppCube ile partner ekosistemini büyütmeyi amaçlayan teknoloji devi Huawei, bu ekosistemi teknik eğitimlerle de destekliyor. Dikkat çekmeyi başaran AppCube hakkındaki tüm detaylara direkt olarak burada yer alan sayfada ulaşabilirsiniz.

Huawei AppCube yanında bu da ilginizi çekebilir: Çok ses getiren yarı insansı robot Ameca

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
PC Building Simulator, a gamer's dream game, is now available for free on the Epic Games Store. thumbnail

PC Building Simulator, a gamer's dream game, is now available for free on the Epic Games Store.

วันศุกร์ที่ 1 ตุลาคม พุทธศักราช 2564 19 นาฬิกา 32 นาที 16 วินาที เวลาอินโดจีน สำหรับใครที่กำลังรอเกมฟรีของดีจาก Epic Games ประจำเดือนตุลาคมอยู่ละก็ตอนนี้ข่าวดีได้มาเยือนทุกคนเรียบร้อยแล้วครับ เพราะล่าสุดตอนนี้ได้มีข่าวประกาศออกมาอย่างเป็นทางการแล้วว่าพวกเขาได้ประกาศแจกเกมฟรี PC Building Simulator เกมแนวจำลองการประกอบคอมสุดฮิตผ่านแพลตฟอร์ม Epic Games Store โดยจะแจกฟรีตั้งแต่วันที่ 7-14 ตุลาคมนี้       โดยเกม PC Building Simulator นี้ถือว่าเป็นอีกหนึ่งเกมที่ใครหลายคนอยากจะซื้อมันมาเล่นสักครั้งเพราะมันเป็นเกมที่จะจำลองให้คุณมีอาณาจักรพื้นที่ในการประกอบคอม, ซ่อมคอม, ออกแบบ และอื่น ๆ อีกมากมายแล้วแต่เราสร้างสรรค์จินตนาการขึ้นมา แน่นอนว่าหลายคนคงมุ่งเน้นไปที่การประกอบคอมสุดแรงและงามที่เราใฝ่ฝัน     แต่ว่าก็อย่าประกอบคอมจนลืมเป้าหมายหลักของเกม PC Building Simulato กันละว่าเพราะโจทย์หลักของเกมคือเราจะต้องสร้างและขยับขยายธุรกิจซ่อมแซมคอมพิวเตอร์ของเราจนเติบใหญ่ และทำงานให้ผิดพลาดน้อยที่สุดตามเคสที่เราได้รับมอบหมายมาจากลูกค้า     แต่ที่น่าสนใจคือคอมที่เราประกอบในเกม PC Building Simulator นั้นจะถูกออกแบบมาชนิดที่ว่าสมจริงสุด ๆ…
Read More
Anastasia and Aleksandra Prijović REJECT the role of SINGER! thumbnail

Anastasia and Aleksandra Prijović REJECT the role of SINGER!

Zla kob odnela je sada i život oca Zorana Marjanovića, ali upozorenja da se ne igra sa ulogom pokojne Jelene Marjanović nisu uplašila Milicu Pavlović. Iako je angažman prethodno ponuđen njenim koleginicama, odbile su ga i Anastasija Ražnatović i Aleksandra Prijović. Anastasija i Aleksandra Prijović ODBILE ulogu! Kako SVET saznaje, njima se nije dopao scenario.…
Read More
Index Of News
Total
0
Share