Grand Theft Auto

Fanii seriei Grand Theft Auto așteaptă cu sufletul la gură detalii despre următorul joc din franciză, iar azi informațiile chiar sosesc. Rockstar a dezvăluit prin intermediul unei postări oficiale faptul că procesul de dezvoltare pentru următorul joc a fost demarat deja. Se va numi cel mai probabil GTA 6 iar în rândurile de mai jos speculăm pe seama debutului.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aruncăm o privire asupra declarației oficiale Rockstar care sună astfel:

cU O LONGEVITATE FĂRĂ PRECEDENT A JOCULUI Gta 5, ȘTIM CĂ MULȚI DINTRE VOI NE-AȚI ÎNTREBAT DESPRE VIITORUL JOC DIN SERIA gRAND THEFT AUTO. CU FIECARE PROIECT NOU LANSAT, SCOPUL NOSTRU ESTE ÎNTOTDEAUNA DE A DEPĂȘI CE AM LIVRAT ANTERIOR ȘI SUNTEM ÎNCÂNTAȚI SĂ CONFIRMĂM CĂ PROCESUL DE DEZVOLTARE AL URMĂTORULUI JOC A DEMARAT. aȘTEPTĂM CU NERĂBDARE SĂ ÎMPĂRTĂȘIM MAI MULTE DE ÎNDATĂ CE SUNTEM PREGĂTIȚI.

Din spusele studiului de jocuri reiese faptul că într-adevăr dezvoltarea viitorului titlu GTA a început. Dar și că mai avem de așteptat până la detalii. Aș da ca exemplu GTA 5, joc la care procesul de dezvoltare complet a durat aproape 3 ani. Lucrul preliminar a început odată cu lansarea lui GTA 4 în aprilie 2008, iar jocul a debutat în septembrie 2013.

Privim așadar asupra unei perioade de 3-5 ani, timp în care Rockstar va lucra la Grand Theft Auto 6. Există speculații pe seama unui debut între 1 aprilie 2023 și 31 martie 2024. Așteptarea va fi lungă. Asta dacă nu cumva dezvoltarea jocului a început de mai bine de 1 an. Rockstar susține că procesul de dezvoltare este “serios” în desfășurare.

Între timp fanii GTA se pot delecta cu seria Trilogy Remaster, iar pe 15 martie cu un GTA 5 îmbunătățit pentru consolele PS5 și Xbox Series X.