Volkswagen’in Yeni Nesil Passat Modelinden İlk Görüntüler Sızdırıldı: Hem de Gayış Edition

Volkswagen’in sevilen Passat modelinin son neslinden ilk görüntüler sızdırıldı. Avrupa’da görüntülenen araç, şimdilik sadece bir prototip ve araçla ilgili kesinleşen bir bilgi henüz yok.

Alman otomabil üreticisi Volkswagen, geçtiğimiz günlerde Tiguan Allspace’in yeni modelini 795 bin TL’lik fiyatıyla satışa sundu. Otomobil fiyatlarının dudak uçuklatacak seviyelerde yükseldiği bu günlerde, Volkswagen’in yeni modelinin fiyatı da tepkilere neden oldu.

Volkswagen, sevilen bir diğer modeli Passat’ın üretimine ise tam 48 yıldır devam ediyor. Passat’ın ilk kez Avrupa’da görüntülenen ve henüz satışa sunulmamış olan yeni modelinin fotoğrafları internete sızdırıldı. 

Yeni Passat, öncekilerden biraz daha kaslı görünüyor

yeni passat

Motor1.com’un haberine göre Bu yeni Passat’ı daha önce görmüş olduğunuz hissine kapılmanız çok normal çünkü bu araç, VW’in Avrupa showroomlarında hala mevcut olan Passat gövdesini kullanan bir prototip. Aracın ön ve arka kısımlarına bakıldığında yeni Passat’ın daha uzun bir dingil mesafesi olduğunu görebilirsiniz. Bazı söylenenlere göre yeni Passat hafif hibrit benzinli ve dizel motorların yanı sıra şarj edilebilir hibrit güç aktarımıyla satışa sunulabilirmiş. Vagon modele sahip arabanın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz kesinleşen bir bilgi yok.

Eskisinden daha geniş ve güçlü görünen bu yeni Passat’ın fiyatının son çıkan otomobil fiyatlarından aşağı kalacağını ise hiç sanmıyoruz.

İşte yeni nesil VW Passat’ın sızan ilk görüntüleri

yeni passat

yeni passat

yeni passat

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
What Is A TIF File That Appears In High Resolution Images, How To Open It? thumbnail

What Is A TIF File That Appears In High Resolution Images, How To Open It?

Yüksek çözünürlüklü fotoğrafların ve diğer görsellerin kayıpsız olarak sıkıştırılmasını sağlayan .tif ya da .tiff uzantılı TIFF ya da diğer adıyla TİF dosyası uzun zamandır kullanılıyor. Gelin TİF dosyası nedir, nasıl açılır gibi merak edilen soruların yanıtlarını tüm detaylarıyla yakından inceleyelim. Eskiden yüksek ücretler ödeyerek satın aldığımız dijital fotoğraf makineleri ile elde ettiğimiz yüksek çözünürlüklü görüntüleri…
Read More
How to Make Home Buying Better, Without Being Rich thumbnail

How to Make Home Buying Better, Without Being Rich

Photo: RebeccaPavlik (Shutterstock)Buying a home is always stressful. Whether it’s your first home and you spent the last decade eating wish sandwiches in order to cobble together the down payment or a dream retirement house, the process is a rollercoaster ride of surprise costs, stressful road bumps, and endless paperwork (somehow still involving the copious…
Read More
Index Of News
Total
0
Share