Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

Transferin sessiz takımı Fenerbahçe, 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli ekipte orta sahaya transferinde gündeme sürpriz bir isim gelirken, diğer bölgeler için de çalışmalar sürüyor. İşte Fenerbahçe’nin transfer gündeminde son durum…

02 Şubat 2022, Çarşamba 10:48

Son Güncelleme:

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

ORTA SAHAYA BASTIEN

Sarı-Lacivertliler, İsmail Kartal’ın istediği ‘6- 8 numara oynayabilen’ orta saha transferi için bir süredir çalışmaları sürdürüyordu. İnter’li Roberto Gagliardini’nin kiralanması için görüşmeler yapılsa da yıldız futbolcu, İtalya dışına çıkmaya sıcak bakmadığını iletti. Yönetim hemen diğer adaylara yöneldi. Gündeme sürpriz bir isim geldi: Samuel Bastien…

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

Standard Liege’de forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, Marcel Tisserand’ın Kongo Milli Takımı’ndan arkadaşı. Sarı-Lacivertliler, Bastien için Belçika ekibine teklifini sundu. Belçika basınında çıkan haberlere göre Standard Liege, başarılı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamaya sıcak bakıyor. 

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

Standard Liege, ara transfer döneminde Bastien’in bölgesine Mechelen’den Joachim VanDamme’yi transfer etti. Bir diğer takviye de daha ofansif bir oyuncu olan MathieuCafaro oldu. Samuel Bastien, sezonun büyük bölümünde düzenli forma giyse de yapılan transferler sonrası kulübeye mahkum kalmıştı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Tisserand’ın da etkisiyle Fenerbahçe’ye gelmeyi çok istiyor. Sarı-Lacivertli Yönetim, bir an önce bu transferi bitirmek için yoğun mesai harcıyor.

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

SEFEROVİC’TE NUNEZ MÜJDESİ

Fenerbahçe, forvet sorununu Haris Seferoviç ile çözmeye çok yaklaşmıştı. 29 yaşındaki golcünün kiralanması için tüm taraflarla anlaşma sağlanmıştı. Ancak Benfica’nın diğer forveti Darwin Nunez’e transferin son gününde West Ham’ın ciddi bir teklif yapması, işleri bozmuştu. Benfica, Nunez’in satılma olasılığını düşünerek Seferoviç’in ayrılığını rafa kaldırmıştı. Ancak Uruguaylı yıldızın transferi gerçekleşmedi ve takımda kaldı. Böylece Sarı-Lacivertliler’in İsviçreli golcüyü kiralama umutları yeniden arttı. 

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

Benfica, Jorge Jesus döneminde çift forvetle oynarken bile Seferoviç fazla şans bulamıyordu. Yeni teknik direktör Verissimo’nun tek forvete dönmesi, altyapıdan yetişen Gonçalı Ramos’un da rekabete dahil olmasıyla birlikte 29 yaşındaki oyuncunun forma giyme ihtimali iyice azaldı.

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

İsviçreli futbolcu bu nedenle ayrılmayı çok istiyor. Fenerbahçe Yönetimi, kısa süre içerisinde Benfica ile yeniden masaya oturup bu transferi noktalamaya çalışacak.

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

SÜRPRİZ HAMLE: EFECAN KARACA

Fenerbahçe’de gözler sol bek, orta saha ve forvet transferine çevrilmişken yönetimden sürpriz bir hamle geldi. SarıLacivertliler, Alanyaspor’un başarılı sağ kanat oyuncusu Efecan Karaca için Akdeniz ekibiyle görüşmelere başladı. Alanyaspor, Efecan’a karşılık paranın yanı sıra Sinan Gümüş’ü istedi. Fenerbahçe bu talebi kabul etti. Ancak Sinan ile Alanya arasındaki ilk toplantıda taraflar el sıkışamadı. Sarı-Lacivertliler, kadro dışı bıraktığı 28 yaşındaki futbolcuya Akdeniz ekibi ile anlaşması için baskı yapıyor. Yönetim, Antalyaspor’un Sinan Gümüş için yaptığı kiralama teklifini de geri çevirdi.

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

Sarı-Lacivertliler, Sinan Gümüş ile el sıkışılmaması halinde Alanyaspor’a takasta farklı bir futbolcu da teklif edebilir. Bunun için, gurbetçi oyuncu ile TuruncuYeşilliler arasındaki son görüşme bekleniyor. 

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

Bu arada Fenerbahçe ile Efecan Karaca, her konuda anlaşma sağladı. Kariyerinin son bölümünde büyük bir takımın formasını giymek isteyen 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, sabırsızlıkla transferin sonuçlanmasını bekliyor.

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

KONAN’DA MENAJER SIKINTISI!

Sarı-Lacivertliler’in İstanbul’a getirmeyi planladığı ilk isim Ghislain Konan’dı. Kulübü Reims ile anlaşıldı, yıldız futbolcuyla el sıkışıldı. Fildişi Sahili, Afrika Uluslar Kupası’na veda edince, 26 yaşındaki oyuncunun gelmesi bekleniyordu.

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

Ancak Konan’ın menaceri Vlado Bozinoski’nin, “Oyuncum sezon sonunda serbest kalacaktı. Bu nedenle imza parası da istiyoruz” talebi, tüm planları alt üst etti. Fenerbahçe Yönetimi, “Biz zaten anlaşmıştık. İmza parası yok. Son kararınızı verin” mesajını gönderdi. Sarı-Lacivertliler şimdi oyuncu cephesinden gelecek haberi bekliyor

Fenerbahçe transferde 4 bomba birden patlatmaya hazırlanıyor

Ghislain Konan, Fenerbahçe’ye gelmeyi çok istiyor. Ancak menacerinin çıkardığı son dakika pürüzü sonrası nasıl bir tavır alacağı belirsiz. Fildişili oyuncunun, Bozinoski ile yollarını ayırabileceği bile iddia edildi. Sarı-Lacivertliler ise daha önce temasa başladığı Uğur Çiftçi için yeniden Sivasspor ile görüşmelere başlayacak. Konan transferinin suya düşmesi halinde hedef, Uğur’a imza attırmak. 

Sıradaki haber yükleniyor…

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Sanders out of Dakar after liaison section crash thumbnail

Sanders out of Dakar after liaison section crash

The Australian had won two of the six stages to have taken place during the Saudi Arabian event so far to go into Saturday's rest day third overall, trailing GasGas teammate Sam Sunderland by just five minutes, 35 seconds. However, en route to the start of Sunday's 402km Riyadh-Al Dawadimi stage, Sanders injured his left…
Read More
South Korean ruling party candidate "I'll plant" criticism erupts in the pledge to apply insurance for hair loss treatment thumbnail

South Korean ruling party candidate “I'll plant” criticism erupts in the pledge to apply insurance for hair loss treatment

公式ユーチューブチャンネルで脱毛治療への保険適用公約をアピールする韓国の与党「共に民主党」の大統領候補、李在明氏(ユーチューブから、共同) 3月の韓国大統領選を前に、与党「共に民主党」の李在明(イジェミョン)候補が抜け毛治療への健康保険適用を公約に掲げ、話題を集めている。歓迎の声が出る一方、保険財政が厳しい中、票目当ての大衆迎合だと批判も噴出。争点化している。「植えるぞ、李在明」。李氏は最近、公式ユーチューブチャンネルで、ガッツポーズを見せ公約をアピールした。「自分の周りにも抜け毛で悩む人がいる。健康に関わることなのに、なぜ保険が利かないのかと思っていた」と訴える。韓国メディアによると、国民の5人に1人が抜け毛で悩んでいるとの見方もあるが、保険は病気が原因など、ごく限られた場合にのみ適用される。李氏の陣営は当初、治療剤への保険適用を想定していたが、若者らの好感を受け、かつらや毛髪の移植手術に範囲を広げる案の検討に入った。これまで抜け毛治療は美容の領域と見られてきた経緯があり、野党側は「それなら二重まぶたにする手術も保険を適用すると言うのか」と批判。専門家や病気の患者団体からも、保険の財政難の中、優先すべき適用対象は他にあるとの声が多い。一方、医師出身で、最近支持率が上昇傾向にある中道野党「国民の党」の安哲秀(アンチョルス)候補は李氏の公約は批判したが、治療薬の値下げと研究開発支援を公約した。(共同)
Read More
Volkswagen has launched production of the Taigo crossover in Spain thumbnail

Volkswagen has launched production of the Taigo crossover in Spain

Німецька автомобілебудівна компанія Volkswagen запустила виробництво нового кросовера Taigo в Іспанії. Збірка зазначеного транспортного засобу була налагоджена на виробничому майданчику, розташованого в провінції Наварра, яка знаходиться в північній частині Іспанії. Також на згаданому підприємстві здійснюється виробництво Volkswagen Polo і T-Cross. В основі автомобіля лежить платформа MQB A0. Моторна лінійка транспортного засобу включає в себе кілька…
Read More
Ronaldo reacts to being dropped from Man Utd squad thumbnail

Ronaldo reacts to being dropped from Man Utd squad

The Man Utd superstar is being punished for his furious reaction to staying as an unused substitution against Tottenham. Cristiano Ronaldo has issued a response to Manchester United’s decision to drop him from their squad. The Portuguese superstar stormed down the tunnel before the final whistle of Man Utd’s 2-0 win over Tottenham on Wednesday.
Read More
Index Of News
Total
0
Share