Colecția de mașini a lui Hamilton, de peste 15 milioane de euro. Obiceiul ciudat pe care îl are septuplul campion mondial

  • La Liga: BarcelonaAtletico Madrid, duminică, 17:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSBU Craiova 1948, duminică, 19:55, Digi Sport 1

Colecția de mașini a lui Hamilton, de peste 15 milioane de euro

Flota sa de “jucării” cuprinde bolizi aleși foarte atent, iar cel mai scump dintre ei costă în jur de 4,7 milioane de euro. Este vorba despre un Ford GT Shelby Cobra, din 1966 și este o raritate.

De câteva ori, el a fost văzut la volanul acestei “bijuterii” în timp ce circula pe autostrăzile de pe coasta pacifică a Los Angeles-ului, pe vremea când avea o relație cu Nicole Sherzinger, pe care o plimba adesea cu această mașină. De altfel, pilotul de 37 de ani are și un garaj uriaș în Los Angeles și altul în principatul Monaco.

“Nu știu nimic despre vinuri, nu știu foarte multe nici despre artă, dar acum mă ocup cu mașinile și sunt foarte atras de ele”, a precizat Hamilton, în urmă cu ceva timp.

Cea mai scumpă mașină a lui Lewis Hamilton costă peste 4,7 milioane de euro

Interesant este că Lewis Hamilton are un obicei ciudat atunci când vine vorba despre unele dintre mașinile sale. El preferă ca o anumită mașină, pe care o alege pentru a merge la un eveniment, să-i fie luată pe o platformă și dusă în locul respectiv.

Hamilton a preferat să-și vândă cea mai rară mașină din colecția sa, în decembrie 2021, un Pagani Zonda 760 LH, cu care a și fost implicat într-un accident, în 2015. Bolidul de 750 de cai putere a fost al doilea exemplar fabricat în istoria modelului. Era un model unicat și personalizat, pe care Hamilton a plătit peste 1,5 milioane de euro.

Galerie Foto

Cea mai rapidă mașină a lui Lewis Hamilton este un Ferrari LaFerrari, care atinge 352 de km/h

Ferrari LaFerrari este cea mai rapidă mașină pe care o deține Hamilton. Considerată o adevărată “icoană”, mașina ieșită din atelierele din Maranello este o adevărată minune a tehnologiei. Cu un motor de 6,3 litri, care produce 930 de cai putere, bolidul este capabil de 352 de kilometri pe oră, ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 2,4 secunde și reprezintă esența spiritului “căluțului cabrat”.

Aceeași mașină, care a fost fabricată în doar 500 de exemplare, o mai au și fotbaliștii Pierre Emerick Aubameyang și Son Heung-min.

Lewis Hamilton are o avere de peste 350 de milioane de euro

Cum era de așteptat, având în vedere că pilotează pentru Mercedes, Hamilton deține mai multe Mercedes-uri.

Mercedes AMG Project One este una dintre ele. Hamilton are această mașină de anul trecut, cu toate că ea era programată să fie lansată în 2022. Secretul este că Hamilton, personal, a fost implicat în construcția acestei bijuterii hibride. Poate să atingă 350 de kilometri pe oră și este, de asemenea o raritate, pentru că doar 275 de exemplare vor ieși pe poarta fabricii, la un preț de 2,37 milioane de euro bucata.

Mercedes AMG SLS Black. Acesta este cel mai rapid Mercedes de producție de serie. Cu un motor de 6,2 litri, care dezvoltă 622 de cai putere, SLS-ul poate atinge 315,4 kilometri la oră și are nevoie de 3 secunde pentru a ajunge de 0 la 100 de kilometri pe oră. Prețul este de 272.000 de euro.

Mercedes Maybach 6. Superbul bolid electric a fost lansat în 2016, iar Hamilton nu putea să îl “rateze”.

Maybach S600. Este un adevărat yacht pe roți, cu un lux inegalabil în lumea auto.

McLaren P1. O deține din 2015 și a plătit 2.37 milioane de euro. Puterea dezvoltată este impresionantă: 903 cai putere. Face suta la oră în 2.7 secunde și atinge 350 de km/h.

Ford Mustang Shelby GT500 nu putea să lipsească din colecția lui Hamilton. Celebră din filmul “Gone in 60 seconds”, mașina arată asemănător cu cea din film și are aceeași culoare. Lewis Hamilton și-a personalizat-o, iar sumele la care se vând asemenea mașini se învârt în jurul a 800.000 de euro.

Hamilton mai deține un quad, un ATV și o motocicletă.

Etichete: lewis hamilton , avere lewis hamilton , masini lewis hamilton


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
住吉りをん優勝も「ものすごく悔しい結果になった」フィギュア冬季国体 thumbnail

住吉りをん優勝も「ものすごく悔しい結果になった」フィギュア冬季国体

少年女子で個人優勝し笑顔の住吉(撮影・足立雅史) <フィギュアスケート:冬季国体>◇第2日◇25日◇栃木県立日光霧降アイスアリーナ◇少年女子フリー 少年女子は世界ジュニア選手権代表の住吉りをん(18=東京・駒場学園高)が、今月21日まで行われた全国高校選手権(インターハイ)に続き優勝を果たした。63・76点でショートプログラム(SP)首位発進し、迎えたフリーも全体2位の109・82点。合計173・58点で2位の千葉百音(16=宮城・東北高)に約1点差で辛勝した。冒頭、成功を目指す4回転トーループに果敢に挑んだが転倒。それでも、気持ちを切らさず、続くルッツ-トーループの連続3回転ジャンプなどを丁寧に決めた。後半にバタつく場面もあったが、粘りきった。住吉は演技後、感想を聞かれると「ものすごく悔しい結果になった」と即答。「体力が切れるのと一緒に集中力が切れる。前から言っていることですが…」と唇をかんだ。3月には世界ジュニア選手権が控える。「4回転で失敗した直後は気持ちを切り替えられたことは評価したい」と収穫があったことも明かし、「4回転の成功はもちろんですが、それ以外のところでも集中が続くように。そこを見直して行きたい」と力を込めた。住吉は、奥野友莉菜(14=東京・原宿外苑中)とともに東京勢の都道府県別成績で優勝も果たした。2位は千葉で172・42点、3位は江川マリア(福岡・香椎女子)で165・70点、4位は奥野で158・73点、5位は清水咲衣(16=大阪・ルネサンス大阪高)で152・62点、6位は横井きな結(17=愛知・中京大中京高)で139・44点だった。
Read More
The reason Gareth Southgate called Jadon Sancho despite his sluggishness with Man United thumbnail

The reason Gareth Southgate called Jadon Sancho despite his sluggishness with Man United

BOLASPORT.COM - Pelatih timnas Inggris, Gareth Southgate, memiliki alasan tersendiri terkait pemanggilan Jadon Sancho meski tengah melempem bersama Manchester United. Manchester United resmi mendatangkan Jadon Sancho dari Borussia Dortmund pada bursa transfer musim panas 2021. Biaya senilai 73 juta pounds (sekitar Rp1,40 triliun) rela digelontorkan Manchester United demi mengamankan Jadon Sancho. Harga mahal yang ditebus…
Read More
Rangnick not worried about Ronaldo recovering for Atletico Madrid clash thumbnail

Rangnick not worried about Ronaldo recovering for Atletico Madrid clash

Ralf Rangnick has no concerns over Cristiano Ronaldo’s powers of recovery as Manchester United prepare to face Atletico Madrid three days on from his match-winning performance against Tottenham. Having missed the Manchester derby due to a hip flexor injury, Ronaldo’s hat-trick lifted United to a crucial 3-2 win at Old Trafford as they chase a…
Read More
Police Documents: Chandler Jones' Arrest Due to Protection Order Violation thumbnail

Police Documents: Chandler Jones’ Arrest Due to Protection Order Violation

Francisco RosaOctober 6, 2023Michael Owens/Getty ImagesThe arrest of former Las Vegas Raiders defensive end Chandler Jones on Sept. 29 came after Jones allegedly violated a protection order that was granted to an anonymous woman following an incident that occurred nearly a month ago, according to The Athletic's Tashan Reed.The protection order in question was handed
Read More
Polski klub wycofał się z gry z Rosjanami thumbnail

Polski klub wycofał się z gry z Rosjanami

Esportowa sekcja Wisły Płock w ramach solidarności z okupowaną Ukrainą wycofała się z gry z Lokomotiwem Moskwa. - Skomplikowaliśmy sobie sytuację w rozgrywkach, ale nie to jest teraz najważniejsze - słyszymy w klubie. Maciej Siemiątkowski 24 Lutego 2022, 16:19 Materiały prasowe / Wisła Płock / Drużyna esport Wisły Płock W czwartek nad ranem Rosja zaatakowała…
Read More
Index Of News
Total
0
Share