Gabriela Cristea, acuzată de reclamă falsă. Ce au descoperit urmăritorii prezentatoarei

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a fost acuzată de către urmăritorii săi că ar face reclamă falsă unor produse folosindu-și contul de Instagram, după ce a confirmat că a apelat la o intervenție de natură estetică. Iată despre ce este vorba!

article img

Gabriela Cristea, acuzată de reclamă falsă Foto: Instagram

Gabriela Cristea se bucură de un număr mare de urmăritori pe rețelele de socializare, strâns de-a lungul timpului, așadar primește des oferte de promovare ale unor produse. Nimic în neregulă până aici, având în vedere că lumea „influencerilor” este plină de genul acesta de reclamă.

Gabriela Cristea, acuzată că face reclamă falsă 

Totuși, spun urmăritorii săi, nu ar fi etic ca o persoană publică să facă reclamă unui produs pe care nu îl folosește și să dea de înțeles că rezultatele sale sunt în urma utilizării respectivului produs.

Concret, Gabriela Cristea a făcut în trecut reclamă unui produs care promite creșterea sprâncenelor, încurajându-și admiratoarele să îl achiziționeze. De curând însă, răspunzând unei întrebări, Gabriela Cristea a confirmat că are sprâncenele tatuate. Astfel, e ca și când cineva ar face reclamă la o pastă de dinți pentru albire, dar ar avea fațete dentare.

Prezentatoarea TV a fost taxată pentru acest lucru și acuzată că ar face reclamă falsă anumitor produse, pe care nici măcar nu le folosește. De asemenea, mai spun urmăritorii săi care „au luat foc”, nu ar fi normal ca aceasta să dea de înțeles că sprâncenele sale arată așa în urma folosirii produsului respectiv, dacă ea a apelat la o procedură estetică și și-a tatuat sprâncenele.

Vedeta de la Antena Stars a fost imediat taxată. „Păi, cum așa, nu ți-au crescut sprâncenele în urma reclamei pe care ai făcut-o?”, este întrebarea primită din partea unei urmăritoare, la care Gabriela Cristea a ales însă să nu răspundă. Acesta nu este singurul produs pentru care prezentatoarea TV a fost trasă la răspundere. Gabriela Cristea face reclamă și unor picături de slăbit, despre care urmăritorii săi se plâng că nu ar fi bune de nimic. „Să nu cumpărați așa ceva! Vă pierdeți doar banii. Ea slăbește de la dietă nu de la prostiile astea”, a fost un alt comentariu.

stanga

dreapta

Gabriela Cristea, acuzată că își editează pozele în mod exagerat

De asemenea, prezentatoarea emisiunii „Mireasa: capriciile iubirii”, a fost acuzată de-a lungul timpului de către urmăritorii săi și că ar apela la programele de editare a fotografiilor, publicând în mediul online imagini în care nu arată precum în realitate sau pe micile ecrane.

„Ce mai scot filtrele astea..realitatea ii cu totul alta…”, „Dacă pozele nu coincid cu video-urile, cum facem?”, „Oare fără editare nu se poate!? De ce oare nu ne acceptăm așa cum suntem? Nu sunt absurdă. Mai folosești o lumină, o umbră, dar nici să încerci să îți faci talia mică și în oglindă se vede că este mare”, au scris internauții în dreptul imaginilor publicate de Gabriela Cristea în mediul online.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Every legendary Orisa skin in Overwatch 2 thumbnail

Every legendary Orisa skin in Overwatch 2

Orisa is a large, four-legged, mechanical Tank Hero in Overwatch 2. She’s armed with a javelin that she can throw, using it to pin enemies to walls, or spin, which creates a defensive shield in front of her. While she’s an extremely tough Tank, she also suits an aggressive, attacking play style. Related: Every legendary
Read More
Coldplay's Chris Martin witnessed with Dakota Johnson on a remote broadcast thumbnail

Coldplay's Chris Martin witnessed with Dakota Johnson on a remote broadcast

Photo: GETTY コールドプレイのクリス・マーティンはサンダンス映画祭のリモート中継で交際相手であるダコタ・ジョンソンの接続を調整していたと見られる様子が目撃されている。 クリス・マーティンはサンダンス映画祭のYouTubeで公開された動画に短時間出演しており、ITの問題を解決しようとしていたと思われる。 ダコタ・ジョンソンは出演作『チャ・チャ・リアル・スムース』について語るために司会のチャーリー・セクストロの紹介を受けたが、数秒の沈黙の後、クリス・マーティンとダコタ・ジョンソンの姿がスクリーンには映し出されている。クリス・マーティンはピース・サインを掲げて部屋を退出している。 2017年から交際しているクリス・マーティンとダコタ・ジョンソンだが、一緒にいる姿が目撃されるのは貴重で、先日、ダコタ・ジョンソンは英『エル』誌で交際について語っている。 「一緒になってだいぶ経っていて、時々出掛けたりすることもあるけど、でも私たちは2人共仕事が多いから、家でこぢんまりとプライベートの時間を持つのが気に入っているの」と彼女は語っている。「パーティーは大体家の中で行われるわ」 先日、クリス・マーティンは映画『バック・トゥ・ザ・フューチャー』を観てバンドをやりたくなったと語っている。 クリス・マーティンは『ケリー・クラークソン・ショウ』に出演してコールドプレイで演奏したカヴァーで最も気に入っている曲について語っている。 「第1位は多分マイケル・J・フォックスが来てくれて、『バック・トゥ・ザ・フューチャー』からの曲を2曲やったんだ……あれは素晴らしかったね」と彼は語っている。「彼が来てくれて、“Johnny B. Goode”なんかをやったんだ。最高だったよ」 映画『バック・トゥ・ザ・フューチャー』でマイケル・J・フォックスが“Johnny B. Goode”を演奏するシーンについてクリス・マーティンは次のように続けている。「あれでバンドがやりたくなったんだ。あのシーンを観てね」 Copyright © 2022 BandLab UK Limited. NME is a registered trademark of BandLab UK Limited being used under licence. 関連タグ
Read More
Namco’s Mappy is back, and this time, he’s Hopping Mad thumbnail

Namco’s Mappy is back, and this time, he’s Hopping Mad

Pogo like it’s a ’95 Sublime concert While most video game fans of a certain age are aware of Mappy — the mouse-based platform that helped get Namco up and running — fewer people will be aware that the Five-Oh rodent actually bagged himself a sequel, Hopping Mappy, which is conveniently this week’s Arcade Archives…
Read More
Index Of News
Total
0
Share