Tipy na merch pro 5. týden

Článek byl sepsán ve spolupráci s herním obchodem Xzone.

Co si budeme povídat. Merch ke hrám zcela neochvějně a neoddělitelně patří, kdy s velkou pravděpodobností každý z nás má doma nějaký doprovodný předmět ke své oblíbené značce, ať už se jedná o figurku, tričko, skleničku či i třeba otvírák. A právě proto jsme si pro vás ve spolupráci s obchodem Xzone připravili pravidelný týdeník, v němž vám nabídneme hned několik tipů na to, čím si svou sbírku můžete rozšířit.


Vzhledem k popularitě figurek Funko POP! můžete, respektive můžeme očekávat, že tento týdeník bude s největší pravděpodobností většinou obsahovat tip na nějakou takovou postavičku. A tentokrát tu budeme mít tipy dokonce dva.

První patří nově naskladněným figurkám k novému Matrixu, jenž nese podtitul Resurrections a do našich kin dorazil koncem minulého roku. Je nám však jasné, že mnoho lidí tímto snímkem bylo spíše zklamáno a po jeho zhlédnutí si častokrát chtěli vymazat paměť, což by jim umožnilo žít v realitě, kde tento film neexistuje. Jestli ovšem patříte k té části publika, která si ho užila či ho dokonce považuje za novodobou klasiku, která chytře podvrací očekávání a zábavně dekonstruuje a komentuje samotnou sérii i realitu kolem nás, tak byste možná chtěli mít svého vousatého Nea, stále elegantní Trinity a Morphea z Wishe (jak internet tohoto nováčka překřtil) na své poličce.

Nákup lze provést na tomto odkazu.

Cena je 399 Kč.


Avšak jestli vám filozofické otázky série Matrix příliš neříkají a máte raději výlety do vesmíru plného nekonečných možností, můžete své oko hodit na exkluzivní figurku Mandaloriana ze stejnojmenného seriálu vysílaného na Disney+ (to v létě konečně dorazí i k nám), kterou aktuálně u nás koupíte pouze v Xzone a obchodech Gamlery. Jedná se o klasický devíticentimetrový kus, který zobrazuje oblíbeného titulního hrdinu, který v ruce dřímá mocný Dark Saber, jenž vytvořil Tarre Vizsla (tedy první Mandalorian, který byl přijat do řádu Jedi).

Figurku naleznete na tomto odkazu.

Cena je 549 Kč.


Trváte-li ale na kvalitě a detailním zpracování, přičemž nechcete mít na své poličce žádné zdeformované, ačkoliv roztomilé postavičky, můžete sáhnout třeba po Lilith, kterou možná znáte z materiálů pro chystané Diablo IV. Tato zhruba 68 cm vysoká kráska z polyresinu, PVC a ABS (neplést se systémem v automobilech) vám rozhodně ve vaší sbírce ostudu neudělá a jistě zaujme nejednoho fanouška i návštěvu. Podmínkou ale samozřejmě je, že nesmíte mít příliš hluboko do kapsy, jelikož toto opravdu není levná sranda.

Lilith si můžete prohlédnout a koupit tady.

Cena je drastických 14 990 Kč.


Nicméně u her od Blizzardu ještě zůstaneme, avšak se tentokrát z hlubin pekelných posuneme k něčemu trochu pozitivnějšímu a plnému barev. Dorazilo totiž pokračování artbooku The Art of Overwatch, které je opět prošpikované různými návrhy, náčrtky, koncepty a dalšími doprovodnými materiály k populární multiplayerové týmovce. Na prostoru celkově 368 stran tak dostanete další náhled pod pokličku vzniku prvního dílu, ale naleznete zde i zcela nové materiály pro nové postavy, které do hry dorazily po vydání, a také dojde řada i na malinký náhled na chystané pokračování. Navíc je dostupná i limitovaná edice ve sběratelské krabici, v níž ještě naleznete tři unikátní litografie.

Kniha je dostupná v angličtině.

Artbook naleznete zde.

Cena klasické verze je 1 199 Kč, zatímco ta limitovaná vás vyjde na 2 799 Kč.

Jestli máte zájem o první díl, tak ten je stále dostupný ve své limitované edici za 2 499 Kč.


Ratolesti nejmenší, v nichž už nyní koluje hráčská krev, by posléze mohli ocenit nějakého toho plyšáka, se kterým se mohou mazlit. Proto jim můžete udělat radost třeba plyšovým Geraltem či Marigoldem z netflixovského Zaklínače, ale také hlavními hrdiny z PlayStation exkluzivity Ratchet & Clank: Rift Apart (v nabídce naleznete Rivet, Clanka i Ratcheta). Své uplatnění by ale také mohl nalézt roztomilý zombík s kýblem na hlavě z Plants vs. Zombies a The Guest z lekačky Hello Neighbor 2 (ten dokonce nabízí i zvukový projev).

Plyšáky si lze zobrazit tady.

Ceny plyšáků se pohybují od 349 do 799 Kč.


A tipy pro tento týden uzavřeme deskovkou, respektive novou revidovanou edicí základní sady karetní hry Pán prstenů. Pokud jste o hru doposud nezavadili, tak se jedná o kooperativní LCG (možnost dokoupení expanzí / nekupujete náhodné karty) titul pro 1 – 4 hráče, kde zkoušíte porazit hrozby ve Středozemi v rámci různých scénářů. Tato revidovaná edice pak přináší novou základní sadu karet, kterých zde naleznete celkově 313 (původní sada měla 226). Navíc dorazil i speciální kampaňový režim, jenž dohromady skloubí tři základní scénáře a umožní vám prožít ucelenější výpravu. Příjemnou zprávou navíc je, že toto nové vydání je kompatibilní s předchozími rozšířeními. A v budoucnu by měly dorazit nějaké nové. Jen tedy musíte zapomenout na filmovou licenci.

Titul najdete na tomto odkazu.

Cena je 1 899 Kč.

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
CAK’s Mary Mungai Elected as Vice Chair Smart Africa Council of African Regulators thumbnail

CAK’s Mary Mungai Elected as Vice Chair Smart Africa Council of African Regulators

The Chairperson of the Communications Authority of Kenya (CAK) Board member, Ms Mary Mungai, has assumed the role of Vice Chairperson in the Council of African Regulators (CAR), a consultative body for Information and communications technology (ICT)  regulators in the Smart Africa Alliance. Ms Mungai became the Vice Chairperson after finishing second in the Chairperson’s election
Read More
A very strange thing happened to smartphones this year thumbnail

A very strange thing happened to smartphones this year

Samsung Galaxy Z Flip 5 (left) and Motorola Razr Plus Joe Maring / Digital Trends For a while, it seemed like there was little actual choice out there when we wanted a new smartphone. Instead, there was just a string of competent devices that didn’t exactly shine. But in 2023, something unexpected, a bit strange
Read More
BMW teases its latest art car collaboration with Jeff Koons thumbnail

BMW teases its latest art car collaboration with Jeff Koons

2023 Toyota Sequoia debuts bold new look More Galleries 2023 Toyota Sequoia debuts bold new look 57 Photos 2022 Ford Bronco Raptor is ready to catch big air More Galleries 2022 Ford Bronco Raptor is ready to catch big air 55 Photos The 2022 Hyundai Santa Cruz is one cute ute More Galleries The 2022…
Read More
Index Of News
Total
0
Share