Újabb gyilkos-öngyilkosság: Csinált egy utolsó fotót a gyerekekről, majd örökre elvette őket az anyjuktól

Holtan talált rá gyerekeire és exférjére egy nő. Kiderült, gyilkos-öngyilkosság történt – amely előtt a férfi még boldogan fotózkodott a 9 éves fiúval és a 12 éves lánnyal.

A floridai nő,  Jessica Forero Cardona tavaly augusztusban vált el férjétől, Humberto Christian Tovartól. A két gyerek – a 12 éves Veleria és a 9 éves Matias – az édesanyjukkal maradtak, de a férfi rendszeresen látogatta és vitte el egy-egy napra a lányát és a fiát.

Így történt ez a minap is, Humberto még egy közös fotót is feltett a Facebookra. Apa és két gyermeke boldogan mosolyogtak egy autóban. Jessicának azonban gyanússá vált, amikor exférje még este 8 óra után sem vitte haza Valeriát és Matiast.

Elindult megkeresni őket, a gyerekek és a férfi holttestére egy füves területen talált rá. Próbálta újraéleszteni őket, de sikertelenül. Sikolya az egész környéket felverte. A helyszínt hamar ellepték a rendőrök.

Kiderült, gyilkos-öngyilkosság történt. Az édesapa nem sokkal azután, hogy a mosolygós képet megosztotta a közösségi oldalán, egy fegyverrel lelőtte gyerekeit, majd önmagával is végzett.

Bipoláris volt, de nem szedte a gyógyszereit. Nem akarta magát kezeltetni– idézi a Mirror a férfi édesanyját.

Hozzátette, fia mozgással próbálta kezelni a stresszt, imádott biciklizni. Egyszer arra a kérdésére, hogy képes lenne-e kárt okozni a gyerekeinek, a férfi határozottan azt mondta: Nem, soha! Biztosan nem!

A gyerekek temetési költségeinek a fedezésére adománygyűjtést hoztak létre a GoFundMe oldalon.

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
Off-the-Beaten-Paths You Can’t Miss in Guatemala thumbnail

Off-the-Beaten-Paths You Can’t Miss in Guatemala

With its unique blend of cultural heritage and picturesque landscapes, the Central American country of Guatemala poses an irresistible travel destination. A landscape that showcases lakes, lush forests and volcanoes draws millions of nature lovers and hikers every year. Of course, just like every other country, there are some renowned destinations where all tourists go.
Read More
‘Succession’ Season 3 Is a F**king Killer thumbnail

‘Succession’ Season 3 Is a F**king Killer

When last we left the corrosive Roy family in the Succession Season Two finale, prodigal son Kendall (Jeremy Strong) had just publicly accused cruel patriarch Logan (Brian Cox) of being complicit in their company’s pattern of heinous sexual and human rights abuse. When the HBO Emmy winner finally returns after a two-year, Covid-related absence, Logan…
Read More
Index Of News
Total
0
Share