Artistul român care vrea să se întoarcă urgent din Belgia: „Nu vreau să fiu cipat ca o vită!”

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și-a refăcut viața în Belgia, după moartea fiicei sale de numai 10 ani și despărțirea de fosta soție. Acum, cântărețul este pe cale de a se căsători pentru a doua oară, însă este îngrijorat în privința noilor legi ce se prefigurează a fi luate de autoritățile belgiene. Despre cine este vorba.

Care este cea mai mare temere a lui Mihai Onilă

Viața nu a fost ușoară pentru Mihai Onilă. Fostul solist al trupei Axxa a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale atunci când fiica lui Ioana a murit la frageda vârstă de 10 ani. Acum, artistul vrea să-și refacă viața în Belgia, acolo unde stabilit de mulți ani, alături de Laura, femeia care i-a readus iubirea în suflet.

Cu toate acestea, fostul membru al trupei Axxa nu are parte de liniște, deoarece este speriat de legea cipării care se prefigurează a fi luată, în curând, de autorități. Mihai Onilă refuză vehement ideea de a se lăsat cipat, motiv pentru care își dorește cu ardoare să revină în România, cât de curând posibil.

„În Belgia se propune o lege a cipării! Eu nu sunt de acord să fiu cipat ca o vită! Un cip care să-ți dea voie să mânânci, să trăiești, să te duci la bancă, tot! Vreau să plec de aici, să vin în România! Nu am cetățenie belgiană si nici nu mă grăbesc deocamdată”, a declarat fostul solist de la trupa Axxa, la Prima TV.

Fiica lui Mihai Onilă a murit la doar 10 ani

Acum șase ani, celebrul cântăreț Mihai Onilă a trecut printr-o tragedie de zile mari, după ce și-a pierdut fetița, Ioana, la doar 10 ani, din cauza unei boli nemiloase.

„Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte.

În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie. Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui. Laura este în zodiac Scorpion, iar eu, în Vărsător. Și fosta soție este Scorpion.

Voi mai rămâne în Belgia, voi mai face niște cursuri, vreau să fiu un vindecător al sufletelor! În ultimele 2 săptămâni am trecut și eu prin stările acuzate de oamenii care “cred” că au un virus, dar nu cred în această boală, cred că este cea mai mare minciună spusă vreodată omenirii”, declara Mihai Onilă, în noiembrie 2020, exclusiv pentru playtech.ro.

Mihai Onilă și actuala lui parteneră de viață vor să se căsătorească în cel mai scurt timp posibil. La un an de la divorț, fostul solist de la Axxa a întâlnit-o pe Laura, femeia care i-a readus speranța în suflet.

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
วิธีการปิดไม่ให้ iPhone เตือนข้อความ SMS ซ้ำ 2 ครั้ง thumbnail

วิธีการปิดไม่ให้ iPhone เตือนข้อความ SMS ซ้ำ 2 ครั้ง

ใครที่ใช้ iPhone อยู่เป้นประจำ บางครั้งอาจเจอข้อความหรือ SMS ที่มีการแจ้งเตือนซ้ำ 2 ครั้งกับข้อความเดิมครับ โดยจะเป็นการแจ้งเตือนครั้งแรกตามปกติ และไม่นานก็จะมีการเตือนอีกครั้งตามมา แต่หากใครไม่อยากให้เตือนซ้ำอีกรอบก็ปิดได้ง่ายๆ เหมือนกันครับ วิธีการปิดการเตือนข้อความซ้ำบน iPhone ไปที่ การตั้งค่าเลือก การแจ้งเตือน > ข้อความเลื่อนลงมาด้านล่าสุด เลือก กำหนดการแจ้งเตือนกด เตือนซ้ำ > เลือก ไม่เลยเสร็จสิ้นเพียงเท่านี้ก็จะเป็นการปิดแจ้งเตือนข้อความที่ซ้ำกันแล้วครับ โดยค่าเริ่มต้นของการแจ้งเตือนนั้นจะเป็นการเตือนซ้ำ 1 ครั้งทุก 2 นาทีครับ
Read More
New: Pixel phones start a video recording in the event of an SOS thumbnail

New: Pixel phones start a video recording in the event of an SOS

Es kann zu Taten oder Unfällen kommen, da braucht es manchmal ein Video für eine bessere Beweislage. Google hat jetzt ein solches Feature für seine Pixel-Handys in der Vorbereitung. Bei ersten Nutzern steht bereits „Record Emergency Video“ zur Verfügung. Hierbei handelt es sich um eine Funktion, die im Notfall automatisch eine Videoaufzeichnung startet. Auslösen lässt…
Read More
New picture shows Samsung Galaxy S22 Ultra? thumbnail

New picture shows Samsung Galaxy S22 Ultra?

I december sägs det att Samsung kommer hålla ett event där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya Galaxy S22- serien. Nu kan en ny bild ha inkommit som kan visa hur S22 Ultra kan komma att se ut! Vi ser att den här enheten troligtvis kommer få ett mycket boxigt format som vi bland annat…
Read More
Index Of News
Total
0
Share