Plăcinta fără făină și fără drojdie. Iese un deliciu, cum se prepară

Plăcinta fără făină și fără drojdie. Aceasta iese un deliciu, dar cum se prepară această rețetă? Preparatul este unul dintre cele mai apetisante și distractive și nu se bazează, ca cel tradițional, pe făină și pe drojdie, ci altele sunt ingredientele de bază. Plăcinta are în componența sa și cartofi, un ingredient preferat de mulți.

Plăcinta fără făină și fără drojdie

Plăcinta fără făină și fără drojdie este, cu adevărat, o plăcintă inedită, dar care merită încercată. Are în componență, printre alte ingredientele principale, cartofi și ceapă, care îi dau un gust nemaipomenit. Unde mai pui că are mai puține calorii decât varianta clasică, astfel poate fi o gustare mai potrivită pentru cei atenți cu silueta.

Ingrediente plăcinta fără făină și fără drojdie

  • 700 de grame de cartofi;
  • un ou;
  • o linguriță de usturoi măcinat;
  • oregano după gust;
  • sare și piper după gust.

Pentru garnitură:

  • 80 de grame de mozzarella tăiată cubulețe (sau altă brânză la alegere);
  • 80 de grame de ton;
  • patru ouă;
  •  o ceapă tăiată cubulețe;
  • un cățel de usturoi;
  • ulei;
  • sare.

Cum se prepară plăcinta fără făină și fără drojdie

În primul rând, se curăță cartofii de coajă și se dau prin răzătoare. Se storc bine apoi cartofii rași, ca să se îndepărteze orice lichid. Apoi se adaugă sare, piper, oregano și usturoi, apoi se amestecă totul cu ajutorul unei linguri.

Se încorporează oul și se amestecă bine. Se ia o matriță rotundă cu un diametru de mai mult sau mai puțin de 25 de centimetri și se toarnă amestecul în ea. Amestecul trebuie întins cu mâinile. Se dă apoi tava la cuptor la 180 de grade pentru circa douăzeci de minute.

Între timp, se călește ceapa într-un strop de ulei și se adaugă sare. Se pune apoi ceapa călită într-un bloc, se adaugă tonul, mozzarella și ouăle. Se amestecă apoi totul bine cu o furculiță.

Acum, se pune compoziția peste blatul de cartofi, care între timp a fost pus la cuptor, și se pune din nou tava în cuptor pentru încă un sfert de oră. Timpul de preparare al plăcintei fără făină și fără drojdie este de 35 de minute, iar timpul total este de 55 de minute, pentru șase porții. O porție de plăcintă fără făină și fără drojdie are 220 de calorii.

Dacă vrei să încerci o altă rețetă gustoasă de plăcintă, îți mai recomandăm și plăcintă cu carne de pui, după rețeta secretă a celui mai bun bucătar din lume, Guy Savoy. O găsești AICI!

Note: This article have been indexed to our site. We do not claim legitimacy, ownership or copyright of any of the content above. To see the article at original source Click Here

Related Posts
‘It’s not entirely clear what direct even means’: CTV’s rise is not without its growing pains thumbnail

‘It’s not entirely clear what direct even means’: CTV’s rise is not without its growing pains

CTV is arguably the buzzphrase in digital media at present as advertisers that have historically reserved their major spend for the TV screen embrace its promise of enhanced targeting; that and the prevailing notion that things have to change.Although the transition won’t be without its complications as wranglings over pricing, multiple seller agreements, not to…
Read More

Amnesty International exploited in malware campaign

According to new intelligence from Cisco Talos, Amnesty International’s branding and profile is being used as part of a new malware campaign that exploits people’s fears of the notorious Pegasus spyware app By Alex Scroxton, Security Editor Published: 01 Oct 2021 11:51 Threat actors are exploiting the reputation and branding of human rights organisation Amnesty…
Read More
Index Of News
Total
0
Share